Menü

Áraink az Áfát tartalmazzák. A számla végösszegéhez 15 % szervizdíjat számítunk fel.
Ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket,ezekről kérjük, a felszolgálónál érdeklődjenek! Szeretnénk jelezni, hogy menüsorunk tájékoztató jellegű, mert konyhánk mindig szezonális és adott időpontban legjobb minőségben beszerezhető alapanyagokkal dolgozik, így a menü változtatási jogát fenntartjuk.

BORLAP

X

ÚJ SÉF, MENÜ és CSAPAT AZ ARANY KAVIÁR ÉLÉN

Örömmel jelentjük be a hírt, miszerint éttermünk ikonikus tulajdonospárosa Attila és Szása új séfet igazolt az étterem élére.

MOLNÁR BENCE pályafutását Michelin csillagos éttermekben és a Bocuse d'Or séfverseny-sorozatban kezdte. Az Arany Kaviárban egy kreatív, új kóstolómenüvel készül, elegáns formában, ami mellett az étlap részeként az a’la carte ételek is fontos szerepet kapnak - természetesen kiváló hazai alapanyagok felhasználásával.

Attila, a szintén megújult éttermi szerviz csapattal - Nyikos Ádám Étteremvezetővel és Kincses Dávid Head Sommelier-vel - a Wine Spectator által nemzetközileg két pohárral díjazott bor és Champagne kínálatról gondoskodik.

Szeretettel várjuk Önöket, Attila, Szása, Bence és az Arany Kaviár Étterem csapata!