Magyar halas menü | |
Kaviár | |
Kaviárkóstoló |
|
DeLuxe kaviárkóstoló |
|
Keta vadlazac ikra |
|
Keta vadlazac ikra |
|
Szibériai tokhal malossol kaviár |
|
Szibériai tokhal malossol kaviár |
|
Osetra malossol kaviár |
|
Osetra malossol kaviár |
|
Kaluga Imperial kaviár |
|
Kaluga Imperial kaviár |
|
Beluga kaviár |
|
Iráni Beluga kaviár |
|
A'la carte | |
Előétel | |
Gillardeau osztriga / db |
|
Marinált halválogatás |
|
Marhatatár, kaviár |
|
Kecsege sonka |
|
Szent Jakab kagyló |
|
Pisztráng, hal eszencia |
|
Főétel | |
Polip |
|
Dover Sole |
|
Homár |
|
Sügér |
|
Bárány |
|
Japán Wagyu steak |
|
História | |
Bárányhússal töltött pelmenyi |
|
Angus Marha „Sztroganoff” |
|
„Kijevi” Csirkemell |
|
Desszert | |
Kávé rituálé |
|
Csokoládé, verjus, hajdina |
|
Citrus, mák, sármányvirág |
|
Eper, yuzu, kókusz |
|
Házi sorbetek |
|
Kókusz és kaviár |
|
World Table | |
Áraink az Áfát tartalmazzák. A számla végösszegéhez 15 % szervizdíjat számítunk fel. Ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket,ezekről kérjük, a felszolgálónál érdeklődjenek!