NYITVA TARTÁS:

Keddtől – Szombatig

18:00-24:00

Arany Kaviár Étterem

1015 Budapest, Ostrom utca 19.

Mobil: +36 30 685 6000

E-mail: reservation@aranykaviar.hu

 

Molnár Attila, Ügyvezető

Nyíri Szása, Executive Chef

José Guerrero, R&D Chef

Nyikos Ádám, Étteremvezető

Kincses Dávid, Head Sommelier

Hirlevél feliratkozás:

X

ÚJ SÉF, MENÜ és CSAPAT AZ ARANY KAVIÁR ÉLÉN

Örömmel jelentjük be a hírt, miszerint éttermünk ikonikus tulajdonospárosa Attila és Szása új séfet igazolt az étterem élére.

MOLNÁR BENCE pályafutását Michelin csillagos éttermekben és a Bocuse d'Or séfverseny-sorozatban kezdte. Az Arany Kaviárban egy kreatív, új kóstolómenüvel készül, elegáns formában, ami mellett az étlap részeként az a’la carte ételek is fontos szerepet kapnak - természetesen kiváló hazai alapanyagok felhasználásával.

Attila, a szintén megújult éttermi szerviz csapattal - Nyikos Ádám Étteremvezetővel és Kincses Dávid Head Sommelier-vel - a Wine Spectator által nemzetközileg két pohárral díjazott bor és Champagne kínálatról gondoskodik.

Szeretettel várjuk Önöket, Attila, Szása, Bence és az Arany Kaviár Étterem csapata!