Ászf

Általános Szerződési Feltételek

Vásárlási feltételek A webshopot az Arany Kaviár Gourmet Kft. (továbbiakban Szolgáltató) működteti...

Vásárlási feltételek

A webshopot az Arany Kaviár Gourmet Kft. (továbbiakban Szolgáltató) működteti, melynek

székhelye: 2317 Szigetcsép, Barátság sziget 14.
képviselőjének neve: Szalay Edina
telefonszáma: +36 (70) 866 53 13
e-mail címe: info@aranykaviar.com
számlaszáma: 14100127-68369849-01000000
adószáma: 13203265-2-13

 Az általános szerződési feltételek elfogadása

 1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webshop szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Szolgáltató és a Webshop felhasználója között.
 2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webshop szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

A megrendelés lépései

 1. Regisztráció

A Szolgáltató webshopjában való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. Bármilyen áru megrendelése előtt azonban szükséges a regisztráció, amely során az űrlapban szereplő személyes adatokat kell kitölteni (név, szállítási, számlázási cím, e-mail cím és telefonszám). Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükséges. A jóváhagyás előtt bármikor lehetősége van az adatok helyességének ellenőrzésére, módosítására vagy törlésére. A megrendelés elküldése után az adatok már nem módosíthatók a rendszerben. Ha mégis szükség lenne, ebben az esetben vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot a fent megadott elérhetőségek egyikén.

 1. A kosár használata
 2. A megrendelés összeállítása
 3. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
 4. A megrendelés elküldése
 5. A megrendelés visszaigazolása

 Az adásvételi szerződés létrejötte

 1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
 2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
 3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.
 4. A Szolgáltató webshopjában vásárolt árukat nem lehet tovább értékesíteni.

A termék

A kaviár egy olyan termék, amely természeténél fogva gyorsan romolhat. Friss termékeket hűtőben kell tárolni, a terméken feltüntetett feltételek szerint. A kaviárokat el kell fogyasztani a csomagoláson jelzett szavatossági időn belül, felbontás után pedig 2 napon belül.
A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.
A Szolgáltató nagy jelentőséget tulajdonít a legjobb minőség biztosításának. Ezért előfordulhat, hogy nem rendelkezik készlettel a megrendelt áruból a kívánt szállítási határidőn belül. Ebben az esetben helyettesítjük a terméket egy legalább ugyanolyan minőségű termékkel, amely nem jelent a Megrendelőnek többlet költséget. A Szolgáltató erről a változtatásról értesíti a Megrendelőt a megadott telefonon, vagy e-mailen, és eldöntheti, hogy törli-e a megrendelést, vagy elfogadja a helyettesítést.
Ajánlataink előzetes tájékoztatás nélkül változhatnak. Bár a legmagasabb minőségi feltételeknek kell a termékeinknek megfelelnie, és minden szállításnál megfelelő ellenőrzésen esnek át, a termék egyediségéből fakadóan lehetnek apró eltérések a Webshop képeihez képest.

Árak

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy csomagra, illetve egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban.

Kézbesítési lehetőségek

Kiszállítás

A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
A vásárló köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni, és a futárszolgálat vállal érte felelősséget. Ilyen esetben az átvételt meg kell tagadni, és értesíteni kell róla a Szolgáltatót, hogy a szükséges lépésekben intézkedhessen a futárszolgálattal.
Belföld: Magyar Posta
Express posta, speciális csomagolás
Külföld: FedEx

A kiszállítás költségei a megrendelés véglegesítésénél hozzáadódnak a számlához, attól függően, hogy mekkora a szállítmány, és milyen fizetési módban kívánja a Megrendelő rendezni a számlát. A megrendelés visszaigazolása 24 órán belül megtörténik. Visszaigazolást követően a szállítás jellemzően 24-48 órán belül megtörténik, ha a megrendelés beérkezik 16.00-ig. (Kivéve hétvégén, ünnep-, és munkaszüneti napokon)

Magyarországon kívüli megrendelésekre/ szállításokra, külön eljárás vonatkozik.
A vásárlási feltételek különböző tényezők miatt változnak, mind az idő intervallum, mind pedig a plussz költségek (export engedély, szállítási díj) miatt, amelynek minden vonzata a Megrendelőt terheli.
Az Magyarország területén kívülről érkező megrendelés esetén, kérjük, vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot, mert más szállítási feltételek vonatkoznak rá (költségek, kiszállítási időtartam).

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén az alábbi címen kerülnek átadásra a megrendelt termékek:
Arany Kaviár Étterem – 1015 Budapest, Ostrom u. 19.
Ennek a kézbesítési eljárásnak nincsenek plusz költségei. Személyes fizetésnél csak készpénzt fogadunk el.

Fizetési módok

 1. Bankkártyás fizetés online:

  Az online bankkártyás fizetés a Simple Pay fizetési rendszerén keresztül történik. A Megrendelő fizetése közvetlenül az OTP Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. A Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőt, hogy a Megrendelő bankkártya adatait (szám, lejárati dátum, biztonsági kód) nem ismeri meg a fizetés során, arra vonatkozóan információt nem tárol. Amennyiben a Megrendelő a SimplePay fizetési opcióval fizetni kíván, úgy köteles a bankkártya adatainak megadására a Termék vagy Szolgáltatás ellenértékének kifizetése érdekében. A Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőt, hogy a biztonságot szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan nyomon követi és felügyeli az egyes tranzakciókat.
  A Vevő tudomásul veszi, hogy az Arany Kaviár Gourmet Kft. 2317. Szigetcsép Barátság sziget 14. adatkezelő által a https://aranykaviar.hu/kaviar-shop/kaviarjaink/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, cím, telefonszám
  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff
  Elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Visa, American Express

 2. Banki átutalás (előre utalás)
 3. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)

Megrendelői kötelezettségek

A Megrendelő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
A kézbesítést követően a termékek tárolási, fogyasztási feltételeiért a Megrendelő vállal felelősséget. A megrendelt termékeket a szavatossági időn belül el kell fogyasztani.
A Szolgáltató webshopjában vásárolt árukat nem lehet tovább értékesíteni. A Megrendelő szavatolja, hogy a saját személyi adatait adja meg, és nem visz végbe megrendelést más jogi személy nevében. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy törölje a megrendelést, ha a Megrendelő személyes adatainak hamisságáról meggyőződik.
Az átvételt követően a Megrendelő tudatában van minden lehetséges kockázattal. Ha bármilyen sérülés történik az áruval a kiszállítás közben, a reklamációt a futárszolgálatnak kell benyújtani. A Szolgáltató minden szállítással kapcsolatos felelősség alól mentesül, hacsak nem bizonyítható a Szolgáltató hibája.

Felelősség

A Szolgáltató semmilyen online rendszer használatából fakadó kockázatért, kárért nem vállal felelősséget, amely a Megrendelőt éri, különösen olyan eseményekért, mint az üzemzavar, külső behatolás, vagy számítógépes vírus.

Tulajdoni jog

A Webshopban feltüntetett képek és szövegek a Szolgáltató tulajdonát képezi, bármilyen célú használata, teljességében, illetve részeiben is tiltott. A Szolgáltató elkötelezett jogi lépéseket tesz, ha a tulajdonában lévő jogok bármilyen sértő vagy megkárosító felhasználásra kerülnek.

Alkalmazandó jog

Ezek az Általános Szerződési Feltételek Magyarország törvényi rendszere alá tartoznak.

 Általános Szerződési Feltételek változtatása

Az Arany Kaviár Gourmet Kft.-nek jogában áll bármikor módosítani és alkalmazni az Általános Szerződési Feltételeket.

Bővebben
X

ÚJ SÉF, MENÜ és CSAPAT AZ ARANY KAVIÁR ÉLÉN

Örömmel jelentjük be a hírt, miszerint éttermünk ikonikus tulajdonospárosa Attila és Szása új séfet igazolt az étterem élére.

MOLNÁR BENCE pályafutását Michelin csillagos éttermekben és a Bocuse d'Or séfverseny-sorozatban kezdte. Az Arany Kaviárban egy kreatív, új kóstolómenüvel készül, elegáns formában, ami mellett az étlap részeként az a’la carte ételek is fontos szerepet kapnak - természetesen kiváló hazai alapanyagok felhasználásával.

Attila, a szintén megújult éttermi szerviz csapattal - Nyikos Ádám Étteremvezetővel és Kincses Dávid Head Sommelier-vel - a Wine Spectator által nemzetközileg két pohárral díjazott bor és Champagne kínálatról gondoskodik.

Szeretettel várjuk Önöket, Attila, Szása, Bence és az Arany Kaviár Étterem csapata!