Voucher

AJÁNDÉKOZZON
STÍLUSOSAN!

 

Lepje meg maradandó gasztronómiai élménnyel szeretteit, partnereit!

Az ajándékutalványt az Ön kívánsága szerint állítjuk össze egy meghatározott összegről vagy a preferált menüsorról, hogy valóban személyre szabott legyen.

Az Arany Kaviár csapata gondoskodik róla, hogy ajándékával örömet szerezzünk és emlékezetessé tegyük ezt az elegáns meglepetést.

Részletekért keresse munkatársainkat a reservation@aranykaviar.hu e-mail címen, vagy a +36 30 685 6000-es telefonszámon!

Ajándékutalványaink 8 hónapig használhatóak fel éttermünkben, felhasználási idejük nem hosszabbítható meg.

X

ÚJ SÉF, MENÜ és CSAPAT AZ ARANY KAVIÁR ÉLÉN

Örömmel jelentjük be a hírt, miszerint éttermünk ikonikus tulajdonospárosa Attila és Szása új séfet igazolt az étterem élére.

MOLNÁR BENCE pályafutását Michelin csillagos éttermekben és a Bocuse d'Or séfverseny-sorozatban kezdte. Az Arany Kaviárban egy kreatív, új kóstolómenüvel készül, elegáns formában, ami mellett az étlap részeként az a’la carte ételek is fontos szerepet kapnak - természetesen kiváló hazai alapanyagok felhasználásával.

Attila, a szintén megújult éttermi szerviz csapattal - Nyikos Ádám Étteremvezetővel és Kincses Dávid Head Sommelier-vel - a Wine Spectator által nemzetközileg két pohárral díjazott bor és Champagne kínálatról gondoskodik.

Szeretettel várjuk Önöket, Attila, Szása, Bence és az Arany Kaviár Étterem csapata!