Rólunk

Arany Kaviár

Mindennél jobban foglalkoztat minket a kérdés, hogyan adhatjuk át egy gasztronómiai élményen keresztül, mi minden áll az Arany Kaviár név mögött. Törekvésünk, hogy vend...

Mindennél jobban foglalkoztat minket a kérdés, hogyan adhatjuk át egy gasztronómiai élményen keresztül, mi minden áll az Arany Kaviár név mögött.

Törekvésünk, hogy vendégeink megkülönböztető egyediséggel találkozhassanak a fine dining világán belül és össze nem téveszthető, gondosan definiált konyhai irányvonalat képviseljünk. Ennek éppen úgy része kaviár válogatásunk, mint tradícióink és a feltartóztathatatlan motiváció a fejlődésre.

Ebben vezet minket három évtized tapasztalata, csapatunk lendülete és az a letisztult értékrendszer, melynek középpontjában az állandó minőségre törekvés és személyes odafigyelésünk áll. Tulajdonosként hivatásunk legszebb része, amikor egy megkapó pillanatokkal teli estén kísérhetjük végig vendégeinket.

Molnár Attila és Nyíri Szása

Bővebben

Séf Menü

Elmélyült alkotói folyamat és kísérletező kedv vezet minket, hogy túllépjünk egy menüsor megszokott dimenzióin. Arra keressük a választ, hogyan adhatunk átütő impressziókat, milyen gondosan választott...

Elmélyült alkotói folyamat és kísérletező kedv vezet minket, hogy túllépjünk egy menüsor megszokott dimenzióin. Arra keressük a választ, hogyan adhatunk átütő impressziókat, milyen gondosan választott alapanyagok, innovatív technikák és kidolgozott ízkombinációk képesek leginkább felébreszteni az érzékelést.

Séf menünkkel egy teljesen új fejezetet nyitunk.
Ahogy a zenében, úgy a menüsorban is étel és bor művészi tánca ez, egy dallam, amely folyékony és szilárd alkotóelemek között csendül fel, hogy együtt egy gasztronómiai élményt hozzon létre, ahol az étel nem tud élni a bor nélkül és a bor nem tud élni az étel nélkül.  Reméljük, új szintre emeli a nálunk töltött időt, ha teret adunk a váratlannak és a felfedezés örömét megőrizve egy szép íven vezetjük végig vendégeinket.

Mindezt – gasztronómiánk esszenciális részeként – válogatott kaviárokkal kísérjük, miközben a ránk jellemző figyelmesség és a könnyedén vett elegancia változatlan.

Bővebben

Gourmet Selection

A névválasztás tisztán kifejezi rajongásunkat a kaviárok felé. Tíz éve elköteleztük magunkat és haltenyésztő partnerünkkel szoros együttműködésben, a különböző sózásokkal kísérletezve alakíto...

A névválasztás tisztán kifejezi rajongásunkat a kaviárok felé. Tíz éve elköteleztük magunkat és haltenyésztő partnerünkkel szoros együttműködésben, a különböző sózásokkal kísérletezve alakítottuk ki mára nemzetközi színvonalú válogatásunkat.

A Gourmet Selection a névjegyünk, amely esszenciális része életünknek és gasztronómiánknak. Kínálatunk a szibériai tokhal vagy épp az osetra kaviárjától a különösen értékes beluga és iráni beluga kaviárokig ível.

Kivételes és rendkívül kifinomult élmény kézfejről kóstolni ezeket a ritkaságokat. A figyelmes, személyes prezentáció és a szakmaiság átadása mellett a kaviárokkal való találkozás az egyik olyan pillanat, amiért vendégeink vissza vágynak hozzánk.

Bővebben

Könnyed elegancia személyesen

Az Arany Kaviár élmény a részletekből adódik össze. Legszebb ambíciónk vendégeink érzelmeire hatni minden pillanatban, minden fogás alatt. Az elegancia mögött a profizmust, az egyediség mögött a kreativ...

Az Arany Kaviár élmény a részletekből adódik össze. Legszebb ambíciónk vendégeink érzelmeire hatni minden pillanatban, minden fogás alatt. Az elegancia mögött a profizmust, az egyediség mögött a kreativitást, a személyesség mögött a hiteles szakmaiságot építjük.

Ehhez ad hozzá a Várnegyed közelsége, a bensőséges enteriőr és champagne-kertünk hangulata, a kivételes pezsgőket és vodkákat felvonultató italkínálatunk, vagy épp a kaviár kóstoló. És legfőképp a családias légkör, amellyel szeretnénk megköszönni törzsvendégeink és az új látogatók bizalmát.

Hivatásunk legnagyobb öröme, hogy tulajdonosként személyesen is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az étteremben eltöltött idő minden pillanata örömtelilegyen. Megtisztelő számunkra, hogy visszatérő vendégeink újra és újra megerősítik: az Arany Kaviár egyet jelent a minőségi gasztronómiával és odaadó vendéglátással.

Bővebben
X

ÚJ SÉF, MENÜ és CSAPAT AZ ARANY KAVIÁR ÉLÉN

Örömmel jelentjük be a hírt, miszerint éttermünk ikonikus tulajdonospárosa Attila és Szása új séfet igazolt az étterem élére.

MOLNÁR BENCE pályafutását Michelin csillagos éttermekben és a Bocuse d'Or séfverseny-sorozatban kezdte. Az Arany Kaviárban egy kreatív, új kóstolómenüvel készül, elegáns formában, ami mellett az étlap részeként az a’la carte ételek is fontos szerepet kapnak - természetesen kiváló hazai alapanyagok felhasználásával.

Attila, a szintén megújult éttermi szerviz csapattal - Nyikos Ádám Étteremvezetővel és Kincses Dávid Head Sommelier-vel - a Wine Spectator által nemzetközileg két pohárral díjazott bor és Champagne kínálatról gondoskodik.

Szeretettel várjuk Önöket, Attila, Szása, Bence és az Arany Kaviár Étterem csapata!