A csapat

Molnár Attila -Tulajdonos

Nyíri Szása -Tulajdonos

Kanász László -Head chef

José Guerrero - R&D chef

Lendvai Levente -Sous chef

Takács Mathias -Pastry chef

Kovacsik Dániel -Manager

Varga Ákos -Sommelier

Arany Kaviár

Mindennél jobban foglalkoztat minket a kérdés, hogyan adhatjuk át egy gasztronómiai élményen keresztül, mi minden áll az Arany Kaviár név mögött. Törekvésünk, hogy vend...

Mindennél jobban foglalkoztat minket a kérdés, hogyan adhatjuk át egy gasztronómiai élményen keresztül, mi minden áll az Arany Kaviár név mögött.

Törekvésünk, hogy vendégeink megkülönböztető egyediséggel találkozhassanak a fine dining világán belül és össze nem téveszthető, gondosan definiált konyhai irányvonalat képviseljünk. Ennek éppen úgy része kaviár válogatásunk, mint tradícióink és a feltartóztathatatlan motiváció a fejlődésre. A megújulás forrása a hagyományokban és a múlt ikonikus ételeiben rejlik, miközben tekintetünk a jövőn.

Arany fonalunk az evolúció. Ebben vezet minket három évtized tapasztalata, csapatunk lendülete és az a letisztult értékrendszer, melynek középpontjában az állandó minőségre törekvés és személyes odafigyelésünk áll. Tulajdonosként hivatásunk legszebb része, amikor egy megkapó pillanatokkal teli estén kísérhetjük végig vendégeinket.

Molnár Attila és Nyíri Szása

Bővebben

Golden Season

Az Arany Kaviár eddigi 30 éve emlékezetes közös pillanatokkal és értékes tapasztalatokkal ajándékozott meg minket. A 30. évforduló jegyében mindebből egy gondosan komponált, vacsoraélmény született meg...

Az Arany Kaviár eddigi 30 éve emlékezetes közös pillanatokkal és értékes tapasztalatokkal ajándékozott meg minket. A 30. évforduló jegyében mindebből egy gondosan komponált, vacsoraélmény született meg, tele érzelmekkel és friss lendülettel.

A menüsort a múlt ikonikus ételei inspirálták, ezeket ötvöztük a legmodernebb technikákkal és válogatott kaviárokkal. Ambíciónk nem kevesebb, mint bemutatni vendégeinknek azt az újító és kreatív konyhai áramlatot, amely éttermünk következő korszakába vezet át minket.

Ami pedig változatlan: a ránk jellemző figyelmesség és a könnyedén vett elegancia, hogy igazán örömteli legyen a nálunk töltött idő.

Bővebben

Séfünk és R&D szakértőnk

Kanász László balatoni származása révén már gyermekkorában megismerkedett a magyar édesvízi halakkal, amelyek a megfelelő gondossággal nevelve, majd modern szemlélettel és technológiával feldolgozva az ...

Kanász László balatoni származása révén már gyermekkorában megismerkedett a magyar édesvízi halakkal, amelyek a megfelelő gondossággal nevelve, majd modern szemlélettel és technológiával feldolgozva az Arany Kaviárban bizonyították presztízs értéküket és egyedi színt hoznak a hazai gasztronómiába. Séfünk egyszerre képviseli a harmóniára törekvést és az újító kedvet. Ebben támogatják nemzetközi tapasztalatai, több francia és skandináv Michelin-csillagos étteremben szerzett rálátása.

José Guerrero, a Basque Culinary Center (San Sebastian) Master of Science végzettségű, gasztronómiai tudományokból. Michelin-csillagos éttermekben gyűjtött tapasztalatokat. Fejlesztési vezetőnk analizál, innovatív megoldásokat kutat, kreatívan áll a klasszikus fogásokhoz, nemes alapanyagokhoz.

Bővebben

Krédónk a megújulás

Az innováció számunkra akkor képvisel értéket, ha felszabadult kreativitást ad az élményszerzéshez. A modern eljárások és technológiák akkor váltják be reményeinket, ha új szintre emelhetjük a múlt ...

Az innováció számunkra akkor képvisel értéket, ha felszabadult kreativitást ad az élményszerzéshez. A modern eljárások és technológiák akkor váltják be reményeinket, ha új szintre emelhetjük a múlt ikonikus ételeit. A tudományos alaposság akkor vezet el a léptékváltáshoz, ha egy fogás nemcsak kimunkált, de képes hatni az érzelmekre.

Katalizátorunk a kutatás-fejlesztés. A hagyományok tiszteletével együtt a folyamatos megújulás mindig is identitásunk része volt, most ebben nyílnak előttünk kivételes távlatok. Az Arany Kaviárban olyan konyhai műhelymunka kezdődött, amelyben séfünk, Kanász László és R&D séfünk, José Guerrero szenvedéllyel és kísérletező kedvvel keresi, mitől lesz egyedi élmény a nálunk töltött este.

A szakmaiság mögött álló nemzetközi tapasztalattal és modern konyhai héttérrel a kortárs fine dining új útjait járjuk, hogy még kifejezőbb és meglepően friss formában mutathassuk meg, mit képviselünk.

Bővebben

Gourmet Selection

A névválasztás tisztán kifejezi rajongásunkat a kaviárok felé. Tíz éve elköteleztük magunkat és haltenyésztő partnerünkkel szoros együttműködésben, a különböző sózásokkal kísérletezve alakíto...

A névválasztás tisztán kifejezi rajongásunkat a kaviárok felé. Tíz éve elköteleztük magunkat és haltenyésztő partnerünkkel szoros együttműködésben, a különböző sózásokkal kísérletezve alakítottuk ki mára nemzetközi színvonalú válogatásunkat.

A Gourmet Selection a mi névjegyünk, amely esszenciális része életünknek és gasztronómiánknak. Kínálatunk a szibériai tokhal vagy épp az osetra kaviárjától a különösen értékes beluga és iráni beluga kaviárokig ível.

Kivételes és rendkívül kifinomult élmény kézfejről kóstolni ezeket a ritkaságokat. A figyelmes, személyes prezentáció és a szakmaiság átadása mellett a kaviárokkal való találkozás az egyik olyan pillanat, amiért vendégeink vissza vágynak hozzánk.

Bővebben

Könnyed elegancia személyesen

Az Arany Kaviár élmény a részletekből adódik össze. Legszebb ambíciónk vendégeink érzelmeire hatni minden pillanatban, minden fogás alatt. Az elegancia mögött a profizmust, az egyediség mögött a kreativ...

Az Arany Kaviár élmény a részletekből adódik össze. Legszebb ambíciónk vendégeink érzelmeire hatni minden pillanatban, minden fogás alatt. Az elegancia mögött a profizmust, az egyediség mögött a kreativitást, a személyesség mögött a hiteles szakmaiságot építjük.

Ehhez ad hozzá a Várnegyed közelsége, a bensőséges enteriőr és champagne-kertünk hangulata, a kivételes pezsgőket és vodkákat felvonultató italkínálatunk, vagy épp a kaviár kóstoló. És legfőképp a családias légkör, amellyel szeretnénk megköszönni törzsvendégeink és az új látogatók bizalmát.

Hivatásunk legnagyobb öröme, hogy tulajdonosként személyesen is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az étteremben eltöltött idő minden pillanata élvezetes és élményekkel teli legyen. Megtisztelő számunkra törzsközönségünk bizalma, akik újra és újra megerősítik: az Arany Kaviár egyet jelent a minőségi gasztronómiával és odaadó vendéglátással.

Bővebben

Fenntartható gasztronómia

Távlatokban gondolkodunk, amelynek elválaszthatatlan része a fenntarthatóság, az alapanyagtól a tálalás dizájnig. Kivételes értékként  tekin...

Távlatokban gondolkodunk, amelynek elválaszthatatlan része a fenntarthatóság, az alapanyagtól a tálalás dizájnig.

Kivételes értékként  tekintünk a hazai halfarmról érkező, őshonos édesvízi halakra és egyedülálló kaviár válogatásunkra. Ezeket a megbecsült alapanyagokat, mint a magyar tokhal és kecsege, többéves együttműködésnek köszönhetjük. Gyökereinket a helyi, köztük elfeledett és helyi szőlőfajták borainak bemutatásával is szeretnénk megismertetni, egyben a jövő vendégeinek átörökíteni.

Tálaláskor a formaiság és stílus mellett az időtálló, minőségi darabokon van a hangsúly, mint a kézzel készült, egyediséget képviselő fa kínálók és üvegtányérok.

Ahogyan mi magunk, csapatunk is organikusan fejlődik. Bizalommal és támogatással fogadjuk a frissen érkező kollégákat és közösen építjük a szakmaiságot. Nevelő műhelyként odafigyelünk a fiatalokra és kollégáink tudásának bővítésére: szívesen biztosítunk lehetőséget a tapasztalatszerzésre mind a versenyek, mind a külföldi tanulmányutak alkalmával. Nem ritkán így találjuk meg éttermünk később nélkülözhetetlen tagjait és ennek a törekvésnek a legnagyobb elismerése vendégeink visszajelzése.

Bővebben