World Table

World Table

Személyre szabott kulináris utazás José Guerrero R&D séfünk tolmácsolásában.
A World Table-nél a kreativitásé, a merészségé és legfőképpen az alapanyagoké a főszerep.
Az egyedülálló vacsoraélmény közben élvezhetik a fogásokhoz válogatott
italkülönlegességeket és az alapanyagokról szóló történeteket.

További részletekért és foglalásért keressen bennünket a reservation@aranykaviar.hu címen
vagy a +36 30 685 6000 telefonszámon!

Részletek

X

ÚJ SÉF, MENÜ és CSAPAT AZ ARANY KAVIÁR ÉLÉN

Örömmel jelentjük be a hírt, miszerint éttermünk ikonikus tulajdonospárosa Attila és Szása új séfet igazolt az étterem élére.

MOLNÁR BENCE pályafutását Michelin csillagos éttermekben és a Bocuse d'Or séfverseny-sorozatban kezdte. Az Arany Kaviárban egy kreatív, új kóstolómenüvel készül, elegáns formában, ami mellett az étlap részeként az a’la carte ételek is fontos szerepet kapnak - természetesen kiváló hazai alapanyagok felhasználásával.

Attila, a szintén megújult éttermi szerviz csapattal - Nyikos Ádám Étteremvezetővel és Kincses Dávid Head Sommelier-vel - a Wine Spectator által nemzetközileg két pohárral díjazott bor és Champagne kínálatról gondoskodik.

Szeretettel várjuk Önöket, Attila, Szása, Bence és az Arany Kaviár Étterem csapata!