top of page

FINE DINING BUDA SZÍVÉBEN

A budai Ostrom utcában található, 2008 óta Michelin kalauz által ajánlott Arany Kaviár étterem 1990-ben nyitotta meg kapuit, azzal a céllal, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt megismerhessék azt a letisztult, de egyben elegáns és progresszív konyhát, amelyben tökéletesen megférnek egymással a nemzetközi kaviár különlegességek és a hazai alapanyagokból készülő ételek, melyeket széles bor és Champagne kínálattal egészítünk ki (italválasztékunkat a nemzetközi Wine Spectator 2 pohárral díjazta).​

Az étterem ikonikus tulajdonospárosa Molnár Attila és Nyíri Szása 2024-ben egy valódi, fiatal séftehetséget igazolt az étterem élére, aki nem más, mint Molnár Bence, aki pályafutását Michelin csillagos éttermekben és a Bocuse d’Or versenysorozatban kezdte.

A fine dining étterem küldetése, hogy szezonális, hazai alapanyagokból, a legjobb technológiákkal készült kóstoló menüt és a’la carte ételeket készítsen a vendégek számára. Az Arany Kaviárban a tradicionális hazai ízek új formában, attraktív tálalással készülnek. Az Arany Kaviár tökéletes választás azoknak a vendégeknek, akik különleges gasztronómiai élményt keresnek ötvözve a kompromisszumok nélküli minőséggel.​​ A 45 férőhelyes étterem különlegessége, hogy titkos kerttel, és chef asztallal is rendelkezik.

bottom of page