Pályázat

KISFALUDY 2030 PROGRAM

Kedvezményezett neve: Arany Kaviár Étterem Kft.
Támogatott projekt címe: Gasztronómiai attrakciófejlesztés az Arany Kaviár Étteremben
Pályázatazonosító száma: ET-2021-02-087
Szerződött támogatás összege: 69 804 843 Ft
Támogatás mértéke: 100 %
Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:
Projektünk közvetlen célja, hogy az Arany Kaviár Étterem meghatározó gasztroturisztikai attrakcióvá váljon hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt. A projekt során olyan beruházásokat valósítunk meg, melyek az étterem technológiai fejlesztését, belső építészeti megjelenésének modernizálását és innovatív fejlesztéseit segítik elő. A megvalósítás alatt beszerzésre kerülnek a korszerű konyhatechnológiai eszközök, melyek segítségével a „fine dining” gasztronómia területén forradalmi újításokat tudunk megvalósítani. Az étterem felújításának köszönhetően olyan belső teret kap, ami vonzóvá teszi majd a gasztoturszikai látogatók számára Az új ízek, ételek kifejlesztéséhez létrehozunk egy konyhai kutató központot, másnéven tesztkonyhát, ahol a hazai és nemzetközi séfek számára egyedülálló attrakciót tudunk nyújtani.
Támogatott projekt befejezési dátuma: 2023.03.31.

A kedvezményezett neve: ARANY KAVIÁR ÉTTEREM Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:  Munkahelyi képzések az ARANY KAVIÁR ÉTTEREM Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 15 823 422 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100%
 A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt fő célja a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében. A projekt támogatja és ösztönzi az élethosszig tartó tanulást, szakmai és személyes készségek folyamatos fejlesztését, valamint a kompetenciák bővítését, függetlenül a munkaerő korától, nemétől, előképzettségétől és életkörülményeitől. A munkavállaló számára a felnőttkori tanulás kulcsfontosságú szerepet tölt be a munkaerő-piaci, gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz való minél könnyebb alkalmazkodásban.
A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2021.04.13.
A projekt azonosító száma:  VEKOP-8.5.3-17-2018-00039

A kedvezményezett neve: ARANY KAVIÁR ÉTTEREM Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Az Arany Kaviár Kft. modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések 
A szerződött támogatás összege: 22 498 000 Ft 
A támogatás mértéke (%-ban): 70%
A projekt tartalmának bemutatása: A cég vezetése elkötelezett a folyamatos eszközfejlesztés és korszerűsítés mellett. Ennek köszönhetően a projekt fő célja, hogy a tervezett eszközbeszerzések és üzleti fejlesztések révén a cég kapacitása növekedjen, és a korszerűbb gépeknek köszönhetően a különböző tevékenységekhez kapcsolódó működési folyamatok modernizálódjanak.  Esetünkben az eszközbeszerzés a konyhai géppark technológiai megújulását jelenti. A csúcs gasztronómia kiteljesedéséhez elengedhetetlen, hogy megfelelő minőségű gépekkel dolgozzunk, ezért új konyhai gépek és eszközök kerültek beszerzésre. A projekt során két féle vállalati megújulást és technológiaváltást segítő képzést valósítunk meg. A képzések a munkavállalók érdekeit figyelembe véve kerültek kiválasztásra. A projekt során nyelvi képzés megvalósítását tervezzük, lehetővé téve ezzel a humánerőforrásunk fejlesztését, és ezzel versenyképességünk megőrzését.  A másik vállalati megújulást és technológiaváltást segítő képzés, a projektmenedzsment tréning. A kiválasztott munkavállalók a képzés során új ismereteket sajátíthatnak el a projekt priorizálás és kiválasztás, illetve a projekttervezés és megvalósítás terén. A projekt során tervezett tevékenységek növelik a termelékenységet, biztosítják a technológiai megújulást, ezáltal hozzájárulnak az árbevétel növekedéséhez, mely révén cégünk képes lesz megtartani jelenlegi munkavállalói létszámát.
A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2021.08.26.
A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00081
X

ARANY KAVIÁR ALL STARS

Az idei nyár legkülönlegesebb vacsoraest sorozatára készülünk, melyben a magyar séfeké, alapanyagoké és pezsgőké lesz a főszerep.

Június 27. - Arany Kaviár ALL STARS: Díjnyertes Magyar Pezsgők vacsoraest

Július 25. - Arany Kaviár ALL STARS: Fiatal Magyar Séftehetségek vacsoraest

Szeptember 4. - Arany Kaviár ALL STARS: Legendás Magyar Séfek vacsoraest

*****

A 3 vacsoraestből álló, nyári rendezvénysorozatunk első állomása a díjnyertes, magyar pezsgőket hivatott bemutatni. A vacsorára, az alábbi pezsgőházak mindegyikének egy-egy képviselője érkezik hozzánk személyesen, hogy tételét sajátkezűleg mutassa be a vacsoravendégek számára.

Gróf Degenfeld // Pear & Z // Kreinbacher // Sauska // Carassia // Kreinbacher

A vacsora időpontja: 2024. június 27., 19:00 óra
A vacsora ára: 69 000 Ft/fő

Asztalfoglalás és részletek: reservation@aranykaviár.hu