Gourmet selection

A névválasztás tisztán kifejezi rajongásunkat a kaviárok felé. 2010-ben elköteleztük magunkat és haltenyésztő partnerünkkel szoros együttműködésben, a különböző sózásokkal kísérletezve alakítottuk ki mára nemzetközi színvonalú válogatásunkat.

A Gourmet Selection a névjegyünk, amely esszenciális része életünknek és gasztronómiánknak. Kínálatunk a szibériai tokhal vagy épp az osetra kaviárjától a különösen értékes beluga és iráni beluga kaviárokig ível.

Kivételes és rendkívül kifinomult élmény kézfejről kóstolni ezeket a ritkaságokat. A figyelmes, személyes prezentáció és a szakmaiság átadása mellett a kaviárokkal való találkozás az egyik olyan pillanat, amiért vendégeink vissza vágynak hozzánk.

X

Rendelje meg különleges húsvéti csomagunkat!

Bár húsvét vasárnap és hétfőn az Arany Kaviár zárva tart, mégis szeretnénk önökkel együtt ünnepelni. Ezért állítottuk össze húsvéti csomagjainkat, melyek segítségével az otthonukba varázsoljuk a ránk jellemző ízeket. A csomagot további kaviár ajánlatokkal is kiegészíthetik.

A húsvéti ételeink 2023. április 6-ig vagy a készlet erejéig rendelhetők, az átvételre kizárólag az étteremben van lehetőség 2023. április 7-én és 8-án, 14 és 20 óra között.
Rendelés: +36 30 685 6000 vagy reservation@aranykaviar.hu.