VIP KÁRTYA

ARANY KAVIÁR VIP WELCOME BACK KÁRTYA

A kezdetektől fogva nagyra értékeljük törzsvendégeink töretlen bizalmát, melyet most az exkluzív előnyöket biztosító Arany Kaviár VIP Welcome Back kártyával szeretnénk meghálálni.

Az egyedi, névre szóló, sorszámozott kártya birtokosai a már megszokott Arany Kaviár minőség mellett további kizárólagos előnyöket is élvezhetnek: az Étteremben elfogyasztott ebéd vagy vacsora után, a számla végösszegének 10%-át hűségpontok formájában írjuk majd jóvá. Továbbá VIP tagjaink részére az év folyamán kivételes ajánlatokkal és meglepetésekkel készülünk.

Törzsvendégeink a kártya felmutatásával nem csak az Arany Kaviár Étteremben és a Kaviár Shopban, hanem az Accent Hotels lánc 14 szállodájában is különleges kedvezményekben részesülhetnek, valamint az itt igénybevett szolgáltatások után is további hűségpontokkal gazdagodhatnak.

Használja összegyűjtött pontjait nálunk, vagy fordítsa őket minőségi pihenésre az Accent Hotel Management által üzemeltetett egységekben, az ott összegyűjtött pontjait pedig használja fel Éttermünkben!

Az Arany Kaviár VIP Welcome Back kártyáról további információt a reservation@aranykaviar.hu kaphat.