Menü

HÉTVÉGI PEZSGŐS EBÉDMENÜ AJÁNLAT

A MENÜ SZOMBATON ÉS VASÁRNAP 12:00-TÓL 14:00-IG RENDELHETŐ!

ASZTALFOGLALÁS AJÁNLOTT.

 

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK A HÉTVÉGI CSALÁDI, BARÁTI EBÉDET SZERETNÉK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY FOLYAMATOSAN KERÜLNEK FEL A HIDEG-, MAJD A MELEG ELŐÉTELEK (ZAKUSZKIK) AZ ASZTALRA ÉS EGYSZERRE TUDJÁK A VENDÉGEK KÓSTOLGATNI. AZ EBÉDET LOUIS FRANCOIS & CO. BRUT NATURE NYERSPEZSGŐ 2016 KÍSÉRI VÉGIG. A KÍNÁLAT RENDSZERESEN VÁLTOZIK, HOGY ÖNÖK MINDEN ALKALOMMAL TALÁLJANAK ÚJDONSÁGOT A MENÜBEN.

HIDEG ELŐÉTELEK

Marinált langusztin, paradicsom

Kacsamáj, alma, briós

Marhatatár, velő, fenyőmag

Meleg előételek

Szent Jakab kagyló, vajtök, málna

Leves

Hideg céklaleves

Főételek

Szent Péter hala, szarvasgomba, kukorica

vagy

Marha, padlizsán, kecskesajt

Desszert

Csokoládé, málna, barnasör

A MENÜ TARTALMAZZA A VIZET ÉS A KÁVÉT.

AZ EBÉDET LOUIS FRANCOIS & CO. BRUT NATURE NYERSPEZSGŐ 2016 KÍSÉRI VÉGIG.

A MENÜ ÁRA 13 900 FT/FŐ

EBÉDMENÜ

3 fogásos ebédmenü

LEGYEN SZÓ ÜZLETI EBÉDRŐL, VAGY EGY CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELRŐL, 3 FOGÁSOS EBÉDMENÜ KÍNÁLATUNKBAN MINDENKI MEGTALÁLJA A KEDVENCÉT! KEDDTŐL PÉNTEKIG RENDELHETŐ

 

ELŐÉTELEK

Pisztráng, sárgadinnye, szezám

„Made in Hungary – kacsamáj, aszú és Top Chef Co” (+ 3 000 FT)

Hideg céklaleves

FŐÉTELEK

„Szibériai” húsos pelmenyi

Szent Péter hala, szarvasgomba, kukorica (+ 2 000 FT)

Galamb, karalábé, gombák, savanyított medvehagyma (+ 2 000 FT)

DESSZERT

Csokoládé, barnasör, málna

 

A 3 FOGÁSOS MENÜ ÁRA: 6.900 FT/ FŐ

 

 

VACSORA

 

VACSORAMENÜINK

A SÉFMENÜ

MELEG SZÍVVEL AJÁNLJUK VENDÉGEINKNEK A SÉFÜNK ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT MENÜSORUNKAT. VÁLASZTHATJÁK A HOZZÁPÁROSÍTOTT BORSORRAL IS.

 

Élménykóstoló 3 féle kaviárból

(Szibériai tokhal, osetra és Arany Kaviár reserve kaviár, 3×5 gr)
/VÁLASZTHATÓ/ 19 000 FT-ÉRT

Deluxe élménykóstoló 5 féle kaviárból

(Szibériai tokhal, osetra és Arany Kaviár reserve, Beluga és Iráni Beluga kaviár5x5 gr)

/VÁLASZTHATÓ/ 49 000 FT-ÉRT

Marinált langusztin, paradicsom

Pisztráng, sárgadinnye

Gillardeau No.1. osztriga, bodza, licsi

Marhatatár, velő, fenyőmag

„Made in Hungary – duck liver, aszú and Top Chef Co”

Harcsa, tök, kapor, málna

Hideg céklaleves

Kecsege, rebarbara, fehérrépa

vagy

Galamb, savanyított medvehagyma, karalábé, gombák

Dinnye, rebarbara

“Kaviáros tojás”

 

A MENÜ ÁRA: 23 900 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ A SOMMELIER ÁLTAL AJÁNLOTT BORPÁROSÍTÁSSAL,
MELYNEK ÁRA: 12 000 FT/ FŐ

 

 

ÜNNEPI ASZTAL

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK EGY JÓ HANGULATÚ CSALÁDI, BARÁTI ESEMÉNYT, VAGY CÉGES ÖSSZEJÖVETELT SZERETNÉNEK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. A MENÜ ÁRA TARTALMAZ 1 ÜVEG RUSSIAN STANDARD ORIGINAL VODKÁT (0.7 L) 4 FŐNKÉNT.
A MENÜSOR KIEGÉSZÍTHETŐ SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁRRAL. (29 900 FT – 30 GR, VAGY 39 900 FT – 50 GR)

KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY ÜNNEPI ASZTAL KÍNÁLATUNKAT EBÉD ÉS VACSORAIDŐBEN IS MINIMUM 4 FŐ ESETÉN, 24 ÓRÁS ELŐRENDELÉSSEL TUDJUK BIZTOSÍTANI!

Kacsamáj
PISZTRÁNG, DINNYE, SZEZÁM
OROSZ JULIENNE,
PÁCOLT HERING

bélszíntatár
SZIBÉRIAI HÚSOS PELMENYI,
KETA LAZAC IKRA BLINIVEL,
HÁZI OROSZ SAVANYÚSÁGOK,
HÚSOS PIRÁSKI

BORSCS LEVES

Klasszikus BÉLSZÍN Sztroganoff

OROSZKRÉM TORTA

A MENÜ ÁRA : 21.000 FT/ FŐ

A’LA CARTE MENÜ

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

 

 

SZEZONÁLIS KÍNÁLATUNK

Előétel

Gillardeau No1 osztriga/ DB

2 500 FT

Pisztráng sárgadinnyével

4 500 FT

 „Made in Hungary – duck liver, aszú and Top Chef Co”

5 900 Ft

Harcsa, tök, kapor, málna

5 900 FT

Hideg céklaleves

2 000 Ft

Főétel

Kecsege fehérrépával, rebarbarával

9 900 FT

Galamb, savanyított medvehagyma, karalábé, gombák

9 900 Ft

EGÉSZBEN SÜLT DOVER SOLE

12 900 FT

Európai kék homár

18 900 FT

ARANY KAVIÁR KLASSZIKUSOK

Előétel

Szibériai húsos pelmenyi

3 500 FT

BORSCS LEVES

2 800 FT

Főétel

KIJEVI CSIRKEMELL

5 900 FT

BÉLSZÍNSTEAK “SZTROGANOFF”

12 900 FT

DESSZERTEK

“Kaviáros tojás”

5 900 FT

Csokoládé, málna, barnasör

3 000 FT

„SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓDESSZERT

3 000 FT

HÁZI SORBETEK

600 FT/GOMBÓC

 KÉZMŰVES SAJTVÁLOGATÁS

3 500 FT

KAVIÁRVÁLASZTÉKUNK

MAGYAR HALFARMON NEVELT TOKHALAK IKRÁJÁBÓL KÉSZÜLŐ SZIBÉRIAI TOKHALKAVIÁR, OSETRA KAVIÁR ILLETVE A KURIÓZUMNAK SZÁMÍTÓ KECSEGEKAVIÁR, VALAMINT NEMZETKÖZI, MAGAS MINŐSÉGŰ LAZACIKRA ÉS BELUGAKAVIÁR IS SZEREPEL EGYEDÜLÁLLÓ KÍNÁLATUNKBAN.

 

OSZTRIGA KECSEGEKAVIÁRRAL (5 GR)

5 900 FT

KAVIÁRJAINK TRADICIONÁLIS MÓDON FELSZOLGÁLVA KOVÁCSOLTVAS ÁLLVÁNYON, HAGYOMÁNYOS MÓDON FORRÓ BLINIVEL, KÉTFÉLE HAGYMÁVAL, VAJJAL, TOJÁSSAL, OROSZ TEJFÖLLEL.

KAVIÁRKÓSTOLÓ 5X 10 GR  (PISZTRÁNGIKRA, KETA VADLAZAC IKRA, SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR, OSETRA MALOSSOL KAVIÁR, IMPERIALKALUGA  KAVIÁR)

29 900 FT

DeLuxe kaviárkóstoló 5X 10 GR (Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Imperial KALUGA kaviár, Beluga kaviár, Iráni Beluga kaviár)

99 000 FT

KETA VADLAZAC IKRA (30 GR / 50 GR)

6 900 FT / 9 900 FT

KECSEGEKAVIÁR (30 GR)

25 900 FT

SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR)

29 900 FT / 39 900 FT

OSETRA MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR)

34 900 FT / 49 900 FT

IMPERIAL KALUGA KAVIÁR ( 30 GR/ 50 GR)

39 900 FT/ 59 900 FT

“ARANY KAVIÁR RESERVE” KALUGA KAVIÁR (10 GR/ 30 GR)

16 000 FT / 48 000 FT

BELUGA KAVIÁR (10 GR)

34 900 FT

IRÁNI BELUGA KAVIÁR (10 GR)

39 900 FT

 

 

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL! ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

ELSŐ OSZTÁLYÚ ÉTTEREM

TULAJDONOS-ÜGYVEZETŐ: MOLNÁR ATTILA
TULAJDONOS-SÉF: NYÍRI SZÁSA
KONYHAFŐNÖK: KANÁSZ LÁSZLÓ
ÉTTEREMVEZETŐ: BARTA JUDIT