Menü

HÉTVÉGI PEZSGŐS EBÉDMENÜ AJÁNLAT

A MENÜ SZOMBATON ÉS VASÁRNAP 12:00-TÓL 14:00-IG RENDELHETŐ!

ASZTALFOGLALÁS AJÁNLOTT.

 

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK A HÉTVÉGI CSALÁDI, BARÁTI EBÉDET SZERETNÉK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY FOLYAMATOSAN KERÜLNEK FEL A HIDEG-, MAJD A MELEG ELŐÉTELEK (ZAKUSZKIK) AZ ASZTALRA ÉS EGYSZERRE TUDJÁK A VENDÉGEK KÓSTOLGATNI. AZ EBÉDET LOUIS FRANCOIS & CO. BRUT NATURE NYERSPEZSGŐ 2016 KÍSÉRI VÉGIG. A KÍNÁLAT RENDSZERESEN VÁLTOZIK, HOGY ÖNÖK MINDEN ALKALOMMAL TALÁLJANAK ÚJDONSÁGOT A MENÜBEN.

HIDEG ELŐÉTELEK

Füstölt tokhal, joghurt, kaviár

Kacsamáj, alma, briós

Marhatatár, velő, fenyőmag

Meleg előételek

Szürke harcsa „fish&chips”

Leves

Csicsókaleves, langusztin, szarvasgomba

Főételek

Napi friss hal ajánlat

vagy

Szarvas, padlizsán, kecskesajt

Desszert

Barack, levendula, mascarpone

A MENÜ TARTALMAZZA A VIZET ÉS A KÁVÉT.

A menüt Louis François & Co. Brut Nature Nyerspezsgő 2016 kíséri végig.

A MENÜ ÁRA 13 900 FT/FŐ

EBÉDMENÜ

3 fogásos ebédmenü

LEGYEN SZÓ ÜZLETI EBÉDRŐL, VAGY EGY CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELRŐL, 3 FOGÁSOS EBÉDMENÜ KÍNÁLATUNKBAN MINDENKI MEGTALÁLJA A KEDVENCÉT! KEDDTŐL PÉNTEKIG RENDELHETŐ

 

ELŐÉTELEK

Csicsókaleves, langusztin, szarvasgomba

„Made in Hungary – kacsamáj, aszú és Top Chef Co” (+ 3 000 FT)

Füstölt tokhal, joghurt, kaviár (+ 3 000 Ft)

FŐÉTELEK

„Szibériai” húsos pelmenyi

Napi friss hal ajánlat (+ 2 000 FT)

Szarvas, padlizsán, kecskesajt (+ 2 000 FT)

DESSZERT

Barack, levendula, mascarpone

 

A 3 FOGÁSOS MENÜ ÁRA: 6.900 FT/ FŐ

 

 

VACSORA

 

VACSORAMENÜINK

A SÉFMENÜ

MELEG SZÍVVEL AJÁNLJUK VENDÉGEINKNEK A SÉFÜNK ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT MENÜSORUNKAT. VÁLASZTHATJÁK A HOZZÁPÁROSÍTOTT BORSORRAL IS.

 

Élménykóstoló 3 féle kaviárból +19 000 Ft

(Szibériai tokhal malossol, Osetra malossol és Kaluga Imperial kaviár 3×5 gr)

DeLuxe élménykóstoló 5 féle kaviárból +49 000 Ft

(Szibériai tokhal malossol, Osetra malossol, Kaluga Imperial, Beluga és Iráni Beluga kaviár 5×5 gr)

Hering, burgonya, hagyma

Füstölt tokhal, joghurt, kaviár

Gillardeau No.1. osztriga, bodza, licsi

Marhatatár, velő, fenyőmag

„Made in Hungary – duck liver, aszú and Top Chef Co”

Szürke harcsa “fish&chips”

Csicsókaleves, langusztin, szarvasgomba

Kecsege, édeskömény, köles

vagy

Szarvas, padlizsán, édesburgonya, kecskesajt

Szőlő és méz

“Kaviáros tojás”

 

A MENÜ ÁRA: 24 900 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ A SOMMELIER ÁLTAL AJÁNLOTT BORPÁROSÍTÁSSAL,
MELYNEK ÁRA: 15 000 FT/ FŐ

 

 

ÜNNEPI ASZTAL

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK EGY JÓ HANGULATÚ CSALÁDI, BARÁTI ESEMÉNYT, VAGY CÉGES ÖSSZEJÖVETELT SZERETNÉNEK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY ÜNNEPI ASZTAL KÍNÁLATUNKAT EBÉD ÉS VACSORAIDŐBEN IS MINIMUM 4 FŐ ESETÉN, 24 ÓRÁS ELŐRENDELÉSSEL TUDJUK BIZTOSÍTANI!

Választható extra kaviárfogás*

Pácolt hering

Füstölt tokhal, joghurt

Cékla, csukaikra

Kacsamáj terrine

Bélszíntatár

„Szibériai” húsos pelmenyi

Borscs leves

Klasszikus bélszín Sztroganoff

Szirnyiki, orosz túródesszert

*Választható extra kaviárfogás:

–              Kaviárkóstoló 5x 10 gr   50 gr      29 900 FT

(pisztrángikra, Keta vadlazac ikra, Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Kaluga Imperial kaviár)

–              DeLuxe kaviárkóstoló 5x 10 gr    50 gr      99 000 FT

(Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Kaluga Imperial kaviár, Beluga kaviár, Iráni Beluga kaviár)

–              Szibériai tokhal malossol kaviár                 50 gr      39 900 FT

A menü ára: 20.000 FT/ fő

A menü választható vodkapárosítással (0,16 l), melynek ára 8.000 Ft/fő

 

A’LA CARTE MENÜ

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

 

 

SZEZONÁLIS KÍNÁLATUNK

Előétel

Gillardeau No1 osztriga/ DB

2 500 FT

Füstölt tokhal, joghurt, kaviár

5 900 Ft

 „Made in Hungary – duck liver, aszú and Top Chef Co”

5 900 Ft

Szürke harcsa “fish&chips”

5 900 FT

Csicsókaleves, langusztin, szarvasgomba

3 000 Ft

Főétel

Kecsege, édeskömény, köles

9 900 FT

Szarvas, padlizsán, édesburgonya, kecskesajt

9 900 Ft

EGÉSZBEN SÜLT DOVER SOLE

12 900 FT

Európai kék homár

18 900 FT

ARANY KAVIÁR KLASSZIKUSOK

Előétel

Szibériai húsos pelmenyi

3 500 FT

BORSCS LEVES

2 800 FT

Főétel

KIJEVI CSIRKEMELL

5 900 FT

BÉLSZÍNSTEAK “SZTROGANOFF”

12 900 FT

DESSZERTEK

“Kaviáros tojás”

5 900 FT

Barack, levendula, mascarpone

3 000 FT

„SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓDESSZERT

3 000 FT

HÁZI SORBETEK

600 FT/GOMBÓC

 KÉZMŰVES SAJTVÁLOGATÁS

3 500 FT

KAVIÁRVÁLASZTÉKUNK

MAGYAR HALFARMON NEVELT TOKHALAK IKRÁJÁBÓL KÉSZÜLŐ SZIBÉRIAI TOKHALKAVIÁR, OSETRA KAVIÁR ILLETVE A KURIÓZUMNAK SZÁMÍTÓ KECSEGEKAVIÁR, VALAMINT NEMZETKÖZI, MAGAS MINŐSÉGŰ LAZACIKRA ÉS BELUGAKAVIÁR IS SZEREPEL EGYEDÜLÁLLÓ KÍNÁLATUNKBAN.

 

KAVIÁRJAINK TRADICIONÁLIS MÓDON FELSZOLGÁLVA KOVÁCSOLTVAS ÁLLVÁNYON, HAGYOMÁNYOS MÓDON FORRÓ BLINIVEL, KÉTFÉLE HAGYMÁVAL, VAJJAL, TOJÁSSAL, OROSZ TEJFÖLLEL.

KAVIÁRKÓSTOLÓ 5X 10 GR  (pisztrángikra, Keta vadlazac ikra, Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Kaluga Imperial kaviár)

29 900 FT

DeLuxe kaviárkóstoló 5X 10 GR (Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Kaluga Imperial kaviár, Beluga kaviár, Iráni Beluga kaviár)

99 000 FT

KETA VADLAZAC IKRA (30 GR / 50 GR)

6 900 FT / 9 900 FT

SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR)

29 900 FT / 39 900 FT

OSETRA MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR)

34 900 FT / 49 900 FT

IMPERIAL KALUGA KAVIÁR ( 30 GR/ 50 GR)

39 900 FT/ 59 900 FT

BELUGA KAVIÁR (10 GR)

34 900 FT

IRÁNI BELUGA KAVIÁR (10 GR)

39 900 FT

 

 

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL! ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

ELSŐ OSZTÁLYÚ ÉTTEREM

TULAJDONOS-ÜGYVEZETŐ: MOLNÁR ATTILA
TULAJDONOS-SÉF: NYÍRI SZÁSA
KONYHAFŐNÖK: KANÁSZ LÁSZLÓ
ÉTTEREMVEZETŐ: BARTA JUDIT