Gourmet Fesztivál 2019.

Idén is nagy sikerrel zártuk a május 16-19-ig tartó Gourmet Fesztivált!

Az egyik nagy közönség-kedvenc a mangós kaviár volt!

Ha nem jutottak ki idén, ne csüggedjenek, hisz éttermünkben is megkóstolhatják!

Hírek

Made in Hungary

Elindult a „Made in Hungary” Top Gasztronómiai Társulás, melyhez séfünk, Kanász László is csatlakozott alapítóként.
A „Made in Hungary” Top Gasztronómiai Társulást a Dining Guide és a Magyar Bocuse d’Or Akadémia hívta életre a 20 legjobb hazai étterem részvételével. A társulás célkitűzése a magyar gasztronómia legnagyobb presztízsű, nemzetközileg elismert alapanyagkettősének összekapcsolása a legjobb magyar séfek teljesítményével. Az első ilyen alapanyag-választás a kacsamáj és a magyar borászat csúcsteljesítménye, a 6 puttonyos Tokaji Aszú. A külföldön is elismert presztízs hazai alapanyag, a kacsamáj, valamint a legismertebb magyar bor, a Tokaji Aszú a topséfek kezében egy „Made in Hungary” elnevezésű fogássá változik. Február 26-tól, azaz mától a TOP20 étterem étlapjain a „Made in Hungary” logó feltüntetése alatt mindenki számára elérhetővé válik és rendelhető az adott étterem „Made in Hungary” kacsamáj és Tokaji Aszú koncepciója.

A mi éttermünk ezzel a kacsmájjal várja a vendégeket:

Kacsamáj terrine savanyított karfiollal, hagymás kaláccsal és 2cl Disznókő Tokaji 6 puttonyos Aszú (2008)

A mi sommelier-nk a 2019-es magyar bajnok!

Van minek örülnie éttermünk sommelier-jének, Tüü Péter Sommelier-nek, hisz megnyerte a 2019-es Magyar Sommelier Bajnokságot és a közönségdíjat is ő kapta! Nagyon büszkék vagyunk rá. Minden versenyzőnek gratulálunk!

Beluga Vodka vacsora 2019.02.28.

Ismét egy jól sikerült télbúcsúztató vacsorán vagyunk túl a Beluga vodka és a Maserati Wallis Hungary támogatásával. Köszönjük mindenkinek, aki eljött!

Dining Guide díjátadó gála 2018.02.25.

Óriási hírünk van, amit azonnal meg szeretnénk osztani Önökkel!

A Várkert Bazár-ban a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Gálán megkaptuk az Év Borlapja Díjat!
Az Arany Kaviár Étterem bekerült a Top10 étterem közé, a Top10 legjobb szervizt szolgáltató közé, a Top5-ben vagyunk a legfinomabb kávét illetően, és a TOP10+1 rántott hús kategóriában is a legjobbak közé választottak minket. Köszönjük az elismeréseket! Mérhetetlenül büszkék vagyunk és nagyon örülünk!

Bollinger R.D. Champagne vacsora

Nagy örömünkre szolgált, hogy megrendezhettük első Bollinger R.D. Champagne vacsoránkat! Kanász László Head Chef ismét felejthetetlen ételpárosításokkal készült at egyes tételekhez.

Köszönjük minden kedves vendégünknek az emlékezetes estét!

Új kerámiák

Új kerámiáink egyenesen a kemencéből! Alig várjuk, hogy használhassuk őket! Köszönjük Ruzicska Tünde!

Gourmet Fesztivál 2018.

Idén is részt vettünk a Gourmet Fesztiválon, melynek idei témája a gombóc és a nekünk oly kedves kaviár volt! Kaviárszakértőnk, Szalay Edina és tulajdonos- executive séfünk, Nyíri Szása a nagyszínpadon tartott előadást a kaviárokról!

Standunknál pedig megkóstolhatták séfünk, Kanász László Volga-menti halgombócát és a “Velőscsontot” Imperial kaviárral

A 3 napos rendezvényt nagy sikerrel zártuk! Jövőre ugyanitt!

Dom Pérignon Champagne vacsora 2018.04.05.

Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy megrendezhettük Magyarország első Dom Pérignon Champagne vacsoráját az Arany Kaviár Étteremben. Nagy sikert arattak Kanász László séf ételpárosításai és Ted Lelekas (Dom Pérignon márkanagykövet), Márkus György (nemzetközi champagne szakértő), valamint Tom Stevenson (Master of wine) előadásai.
Köszönjük mindenkinek! Reméljük, a képek visszaadják az este hangulatát!

Michelin Guide Main Cities of Europe Díjátadó Gála 2018.03.26.

Nagyon nagy örömünkre szolgált, hogy részt vehettünk a 2018-as MICHELIN Main Cities of Europe díjátadó gálán, illetve az azt megelőző eseményeken.

Magyar Sommelier Bajnokság 2018.03.04.

Sommelier-nk, Tüü Péter a második helyen végzett a Magyar Sommelier Bajnokságon! 3 különdíjat is bezsebelt: a legjobb idegennyelvű prezentáció, a legelegánsabb felszolgálási mód és a legjobb hibás borlap felismerés díját! Gratulálunk minden versenyzőnek!!!

Russian Standard vodka vacsora 2018.02.28.

Télbúcsúztató vodka-vacsorát tartottunk február 28-án, melyen Tatiana Petrakova, a Russian Standard márka-nagykövete mutatta be a vodka-család mindegyik tagját, köztük a Magyarországon nálunk debütáló, új köntösbe öltözött Platinum-ot is!

Séfünk, Kanász László fogásai kísérték végig a vacsoraestet!