Szilveszteri vacsoraest

Szilveszteri vacsora az Arany Kaviár Étteremben

Nemzetközi gourmet vacsorával készül Kanász László séf és csapata, melyhez sommelier-nk, Tüü Péter által gondosan összeállított Magnum palackokat sorakoztatunk fel Szilveszter estére. Kezdésként a 2018-as év Non Vintage Champagne világbajnokkal, a Louis Roederer Champagne Magnum-mal alapozzuk meg a hangulatot, de a folytatásban is igazi különlegességek sorakoznak fel!

 

Menü:

Welcome snack

Beluga Noble vodka

Kaviár amuse bouche osztrigával

Louis Roederer Champagne Magnum – 1 dl

St. Jakab kagyló carpaicco Imperial kaviárral és Hokkaido tökkel

St. Donat Slikker Magnum 2015 – 1 dl

 ♦

Kék homár szezámos retekkel, baconnel és vadlazac ikrával

Févre Chablis 1er Cru Vaulorent Magnum 2015 – 1 dl

Sült kacsamáj gesztenyével és csicsóka habbal

Taittinger Nocturne Sec  Magnum – 1 dl

Szarvas gerinc fűszeres almával, füstölt padlizsánnal és véres hurkával

Ikon 1199 Királyok Magnum 2012 – 1 dl

Pirított tejpuding áfonyával és pezsgőzselével

Csokoládé szarvasgombával és Cognac-kal

 

A vacsoraest 19 órától kezdődik.

Javasolt viselet: elegáns (smart casual)

A menü ára a sommelier által összeállított italsorral 73.500 Ft/fő, mely tartalmazza az ásványvizet, vagy üdítőitalt és a kávét, illetve az Áfát és a szervizdíjat.

Az asztalfoglalás kizárólag a bankszámlánkra megérkezett teljes összeggel és visszaigazolással érvényes!

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az előleget december 23. utáni lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni! Bármilyen dietetikus kívánságukat, kérjük, jelezzék! Megértésüket köszönjük!

A változtatás jogát fenntartjuk!

További részletekért és asztalfoglalásért keresse kollégáinkat: reservation@aranykaviar.hu