Halfarm

Évekkel ezelőtt szoros együttműködésbe kezdtünk a kisbajcsi halfarmmal, kifejezetten a kaviárokra és a tokfélékre specializálódva. Ez a kapcsolat meghozta gyümölcsét az étterem számára is, hisz mára nemzetközi viszonylatban is szélesnek számító édesvízi és tengeri kínálattal büszkélkedhetünk. A friss süllő, tokhal, harcsa és pisztráng mellett megtalálható az ősi magyar halfaj, a kecsege is.
A győri halfarmról érkező kecsege és kaviárja a 2016-os európai Bocuse d’Or döntő hal témájának kötelező alapanyaga volt, melyet óriási szakmai sikernek tekintünk. Az elmúlt években végrehajtott telephelyfejlesztésnek köszönhetően modern környezetben, zöld energia felhasználásával folyik a tokhal szaporítás, nevelés és termelés. A farm Európában szinte egyedülállóként, több mint 20 éve óriási erőfeszítéseket tesz a Dunai tokhal populáció visszatelepítésére.