Menü

KAVIÁRVÁLASZTÉKUNK

MAGYAR HALFARMON NEVELT TOKHALAK IKRÁJÁBÓL KÉSZÜLŐ SZIBÉRIAI TOKHALKAVIÁR, OSETRA KAVIÁR ILLETVE A KURIÓZUMNAK SZÁMÍTÓ KECSEGEKAVIÁR, VALAMINT NEMZETKÖZI, MAGAS MINŐSÉGŰ LAZACIKRA ÉS BELUGAKAVIÁR IS SZEREPEL EGYEDÜLÁLLÓ KÍNÁLATUNKBAN.

KAVIÁRJAINK TRADICIONÁLIS MÓDON FELSZOLGÁLVA KOVÁCSOLTVAS ÁLLVÁNYON, HAGYOMÁNYOS MÓDON FORRÓ BLINIVEL, KÉTFÉLE HAGYMÁVAL, VAJJAL, TOJÁSSAL, OROSZ TEJFÖLLEL.

KAVIÁRKÓSTOLÓ 5 X 10 GR
(pisztrángikra, Keta vadlazac ikra, Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Kaluga Imperial kaviár)
29 900 FT
DeLuxe kaviárkóstoló 5 X 10 GR
(Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Kaluga Imperial kaviár, Beluga kaviár, Iráni Beluga kaviár)
99 000 FT
KETA VADLAZAC IKRA (30 GR / 50 GR) 6 900 FT / 9 900 FT
SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR) 29 900 FT / 39 900 FT
OSETRA MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR) 34 900 FT / 49 900 FT
IMPERIAL KALUGA KAVIÁR (30 GR/ 50 GR) 39 900 FT/ 59 900 FT
BELUGA KAVIÁR (10 GR) 34 900 FT
IRÁNI BELUGA KAVIÁR (10 GR) 39 900 FT

A SÉFMENÜ

MELEG SZÍVVEL AJÁNLJUK VENDÉGEINKNEK A SÉFÜNK ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT MENÜSORUNKAT. VÁLASZTHATJÁK A HOZZÁPÁROSÍTOTT BORSORRAL IS. 

Élménykóstoló 3 féle kaviárból +19 000 FT
(Szibériai tokhal malossol, Osetra malossol és Kaluga Imperial kaviár 3×5 gr)

DeLuxe élménykóstoló 5 féle kaviárból +49 000 FT
(Szibériai tokhal malossol, Osetra malossol, Kaluga Imperial, Beluga és Iráni Beluga kaviár 5×5 gr)

Gillardeau osztriga, alma, gyömbér

Füstölt kecsege, zöldborsó, kaviár

„Made in Hungary – kacsamáj, aszú és Top Chef Co”

Királyrákláb, spárga, kagylómártás

Karalábéleves, pisztráng, kecskesajt

Tokhal “BBQ”, joghurt, burgonya
vagy
Bélszín “Sztroganoff”

“Kaviáros tojás”

Málna, zöldtea, cékla

A MENÜ ÁRA: 26 900 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ A SOMMELIER ÁLTAL AJÁNLOTT BORPÁROSÍTÁSSAL,
MELYNEK ÁRA: 15 000 FT/ FŐ

 

A’LA CARTE MENÜ

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

ELŐÉTEL

Gillardeau osztriga/ DB 2 500 FT
Füstölt kecsege, zöldborsó, kaviár 5 900 FT
 „Made in Hungary – kacsamáj, aszú and Top Chef Co” 5 900 FT
Királyrákláb, spárga, kagylómártás 7 900 FT
Karalábéleves, pisztráng, kecskesajt 3 000 FT
Langusztinnal töltött pelmenyi 5 900 FT

FŐÉTEL

Tokhal “BBQ”, joghurt, burgonya 9 900 FT
Bélszín “Sztroganoff” 12 900 FT
Egészben sült Dover sole 14 900 FT
Európai kék homár 19 900 FT

KLASSZIKUSAINK

Hússal töltött pelmenyi 3 500 FT
Borscs leves 3 000 FT
“Kijevi” csirkemell 5 900 FT

DESSZERTEK

“Kaviáros tojás” 5 900 FT
“Szirnyiki” sült túródesszert 3 000 FT
Málna, zöldtea, cékla desszert 3 000 FT
Házi sorbetek 600 FT/GOMBÓC

ÜNNEPI ASZTAL

ÜNNEPI ASZTALUNK 2 FŐTŐL ELŐRENDELHETŐ.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KÉRJÜK KERESSE KOLLÉGÁNKAT.

Választható extra kaviárfogás

KAVIÁRKÓSTOLÓ 5 X 10 GR
(pisztrángikra, Keta vadlazac ikra, Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Kaluga Imperial kaviár)

29 900 FT

DeLuxe KAVIÁRKÓSTOLÓ 5 X 10 GR
(Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Kaluga Imperial kaviár, Beluga kaviár, Iráni Beluga kaviár)

99 000 FT

SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR 50 GR

39 900 FT

ELŐÉTELEK

Gorbusha lazacikra

Pácolt makréla, sült uborkasaláta

Füstölt kecsege, sült cékla, balzsamecet

Marinált langusztini, paradicsom

Kacsamáj, bodza, olíva

Marhatatár, kaviár

Hideg marhasült, grillezett padlizsán

Hússal töltött pelmenyi

FŐÉTEL

Durbincs, sült kukorica, málna, saláta
vagy
Borjú “Surf and Turf”

DESSZERT

Málna, zöldtea, cékla
vagy
“Szirnyiki” sült túródesszert

A MENÜ ÁRA: 26 900 FT/ FŐ


A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVÍZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL!
ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK.

ELSŐ OSZTÁLYÚ ÉTTEREM
TULAJDONOS-ÜGYVEZETŐ: MOLNÁR ATTILA
TULAJDONOS-SÉF: NYÍRI SZÁSA
KONYHAFŐNÖK: KANÁSZ LÁSZLÓ
ÉTTEREMVEZETŐ: KOVACSIK DÁNIEL