Menü

Tartalom

Ebéd

Ebédmenüink

Déli Bisztró Menü

Legyen szó üzleti ebédről, vagy egy hétvégi családi összejövetelről, 3 fogásos ebédmenü kínálatunkban mindenki megtalálja a kedvencét!

Előételek

„Baszturma”, füstölt bélszín korianderes almával és uborkával
Folyami ráksaláta
Borscs leves

Főételek

Friss hal a halpiacról
Vaddisznó hússal töltött pelmenyi káposztával és balzsamecettel
Bárány füstölt fehérrépával és paradicsommal

Desszertek

Birs- és körtedesszert
Fűszeres brownie sósmogyoróval és fügével

A 3 fogásos menü ára: 4.900 Ft/ fő
A menü tartalmazza az ásványvizet (1 l)

Déli Kaviár Menü

5 fogásos kóstolómenünket mindazoknak ajánljuk, akik a kaviárok szerelmesei, vagy szeretnének megismerkedni velük! A kaviár, mintegy ízesítésként jelenik meg az ételeken, a desszertig bezárólag. Igazi Arany Kaviár élmény!

Amuse bouche
Lazactatár avokádóval, fürjtojással és pisztrángkaviárral
Répakrémleves szibériai tokhal kaviárral
Vörös sügér brokkolival, fenyőmaggal és Keta lazackaviárral
Szőkecsokoládé-mousse mangóval és Osetra kaviárral

A menü ára: 14.900 Ft /Fő

Tasting menü Feldobox kuponnal rendelkező vendégeink részére

Amuse bouche
Bélszíntatár orosz házi savanyúságokkal
Répakrémleves
Lazacfilé cári rizzsel, vagy Klasszikus Kijevi csirkemell
Szirnyiki orosz túrókülönlegesség lágy túrófagylalttal

A’la carte menü ebédidőben

Étlapunk büszkesége a friss tengeri- és saját halfarmunkról érkező édesvízi halkínálatunk, valamint negyed évszázados tradícióval rendelkező orosz fogásaink.

Előételek

Ízelítö házilag pácolt és füstölt halainkból 4 500 Ft
Szent Jakab kagyló mustárral és zöldalmával 4 500 Ft
Kacsamáj terrine fügével és szarvasgombával 3 900 Ft
Vaddisznóhússal töltött pelmenyi 3 500 Ft

Levesek

Répakrémleves szivárványos pisztránggal és gyömbérrel 2 500 Ft
Borscs leves 2 500 Ft

Főételek

Vörös sügér brokkolival és fenyőmaggal 6 900 Ft
Tokhal mustáros póréhagymával és füstölt vajmártással 6 900 Ft
Egészben sült Dover sole 12 900 Ft
Európai kék homár fekete rizzsel és kápiával 18 900 Ft
Klasszikus „Kijevi” csirkemell 4 900 Ft
Galambmell csicsókával és szarvasgombával 12 900 Ft
Szarvas „Sztroganoff” 7 900 Ft

Desszertek

Birs- és körtedesszert 2 500 Ft
Csokoládédesszert pisztáciával és sütőtökkel 2 500 Ft
„Szirnyiki” orosz túrókülönlegesség lágy túrófagylalttal 2 500 Ft
Házi sorbetek 600 Ft/gombóc
Érlelt kecskesajt és sóska 3 500 Ft
Magyar kézműves sajtválogatás 3 500 Ft

 

Első osztályú étterem – Áraink az Áfát tartalmazzák!
Az Euróban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
Tulajdonos-ügyvezető: Molnár Attila
Tulajdonos-séf: Nyíri Szása
Konyhafőnök: Kanász László
Étteremvezető: Barta Judit
A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számítunk fel!

Vacsora

Vacsoramenüink

Tradicionális Menü

Meleg szívvel ajánljuk vendégeinknek a több mint 25 éve az étlapon szereplö, tradicionális orosz ételeinket kínáló menüsorunkat, melyek az évek során az étteremmel együtt alakultak át. Választhatják a hozzápárosított borsorral, vagy ha egy autentikus orosz élményre vágynak, akár vodkapárosítással is.

Kecsegekaviár amuse bouche osztrigával (5gr),
/választható/ 4 900 Ft-ért

„Baszturma”, füstölt bélszín korianderes almával és uborkával

Vaddisznóhússal töltött pelmenyi

Borscs leves

Tokhal mustáros póréhagymával és füstölt vajmártással
vagy
Szarvas „Sztroganoff”

„Szirnyiki” orosz túrókülönlegesség lágy túrófagylalttal
vagy
Magyar kézműves sajtválogatás

A menü ára: 14.900 Ft/Fő
A menü választható a sommelier által ajánlott borsorral, illetve vodkasorral is, melynek ára: 8.000 Ft/Fő
(A felszolgált borok mennyisége összesen: 5,1dl)

Arany Kaviár Prestige Menü

A kulináris élvezetek szerelmeseinek, prestige alapanyagokból összeállított tengeri hal-, kagyló-, illetve rákfélék, valamint kaviárkínálatunk legjavát bemutató kóstolómenünk, melyet a fogásokhoz gondosan válogatott borpárosítással is kérhet.

Amuri Beluga kaviár (10 gr),
Champagne Dom Pérignon 2006 – 1dl

Szent Jakab kagyló mustárral és zöldalmával
Barnabás Hárslevelű 2013 (Somló) –1 dl

Langusztin avokádóval és korianderrel
Bott Frigyes Riesling 2014 (Garam mente, Szlovákia) – 1 dl

Répakrémleves szivárványos pisztránggal és gyömbérrel

Vörös sügér brokkolival és fenyőmaggal
Orosz Gábor Betsek Furmint 2013 (Tokaj) – 1 dl
vagy
Galambmell csicsókával és szarvasgombával
Sauska „Cuvée 7 Villány” 2012 (Villány) – 1 dl

Érlelt kecskesajt sóskával
Rókusfalvy Sauvignon Blanc 2014 (Etyek-Buda) – 1 dl

Csokoládédesszert pisztáciával és sütőtökkel
Dobogó 6-puttonyos Aszú 2007 (Tokaj) – 6 cl

 

A menü ára: 30.000 Ft
A borpárosítás ára: 15.000 Ft

 

Ünnepi Asztal

Azon vendégeinknek ajánljuk, akik egy jó hangulatú családi, baráti eseményt, vagy céges összejövetelt szeretnének emlékezetessé tenni.

Füstölt baszturma korianderes almával,
Lazac gravlax céklával,
Orosz julienne,
Pácolt hering,
Kacsamáj terrine fügével és szarvasgombával,
Szibériai húsos pelmenyi,
Keta lazackaviár blinivel,
Házi orosz savanyúságok,
Húsos piráski

Borscs leves

Tokhal mustáros póréhagymával és füstölt vajmártással

vagy
Klasszikus bélszín Sztroganoff

Oroszkrém torta

A menü ára tartalmazza: 1 üveg Russian Standard Original Vodka – 0.7 l
A menü ára : 14.900 Ft/ fő
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az Ünnepi Asztal minimum 4 fő esetén rendelhető meg!

 

 

A’la carte menü vacsoraidőben

Étlapunk büszkesége a friss tengeri- és saját halfarmunkról érkező édesvízi halkínálatunk, valamint negyed évszázados tradícióval rendelkező orosz fogásaink.

Előételek

Ízelítő házilag pácolt és füstölt halainkból 4 500 Ft
Szent Jakab kagyló mustárral és zöldalmával 4 500 Ft
Kacsamáj terrine fügével és szarvasgombával 3 900 Ft
Vaddisznóhússal töltött pelmenyi 3 500 Ft

Levesek

Répakrémleves szivárványos pisztránggal és gyömbérrel 2 500 Ft
Borscs leves 2 500 Ft

Főételek

Vörös sügér brokkolival és fenyőmaggal 6 900 Ft
Tokhal mustáros póréhagymával és füstölt vajmártással 6 900 Ft
Egészben sült Dover sole 12 900 Ft
Európai kék homár fekete rizzsel és kápiával 18 900 Ft
Klasszikus „Kijevi” csirkemell 4 900 Ft
Galambmell csicsókával és szarvasgombával 12 900 Ft
Szarvas „Sztroganoff” 7 900 Ft

Desszertek

Birs- és körtedesszert 2 500 Ft
Csokoládédesszert pisztáciával és sütőtökkel 2 500 Ft
„Szirnyiki” orosz túrókülönlegesség lágy túrófagylalttal 2 500 Ft
Házi sorbetek 600 Ft/gombóc
Érlelt kecskesajt és sóska 3 500 Ft
Magyar kézműves sajtválogatás 3 500 Ft

Első osztályú étterem – Áraink az Áfát tartalmazzák!
Az Euróban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
Tulajdonos-ügyvezető: Molnár Attila
Tulajdonos-séf: Nyíri Szása
Konyhafőnök: Kanász László
Étteremvezető: Barta Judit
A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számítunk fel!

Kaviárválasztékunk

Magyar halfarmon nevelt tokhalak ikrájából készülő szibériai tokhalkaviár, osetra kaviár illetve a kuriózumnak számító kecsegekaviár, illetve nemzetközi, magas minőségű lazac- és belugakaviár is szerepel egyedülálló kínálatunkban.

Kecsegekaviár amuse bouche osztrigával (5gr) 4 900 Ft

Kaviárjaink tradicionális módon felszolgálva kovácsoltvas állványon, hagyományos módon forró blinivel, kétféle hagymával, vajjal, tojással, orosz tejföllel.

Kaviárkóstoló 5 féle kaviárból (50gr) 24 900 Ft
Kamcsatkai Keta Vadlazac Kaviár (30 gr / 50 gr) 6 900 Ft / 9 900 Ft
Szibériai Tokhal Malossol Kaviár (30 gr / 50 gr) 29 900 Ft / 39 900 Ft
Kecsegekaviár (30 gr / 50 gr) 29 900 Ft / 39 900 Ft
Osetra Malossol Kaviár (30 gr / 50 gr) 34 900 Ft / 49 900 Ft
Amuri Beluga Kaviár (30 gr) 59 900 Ft
Iráni Beluga Kaviár (30 gr) 120 000 Ft