30. Jubileumi születésnapi vacsora 2020.02.28.

2020.02.28-án rendeztük meg éttermünk 30. jubileumi születésnapi vacsoráját!
Felejthetetlen, megható, fantasztikus estét tudhatunk magunk mögött, amiről biztosan sokáig fogunk mi is, és a résztvevők is beszélni!
Azóta is folyamatosan csörögnek a telefonjaink, kapjuk a kedvesebbnél kedvesebb üzeneteket, hogy mennyire jól érezték magukat! Köszönjük, hogy eljöttek és velünk ünnepeltek!

 

Attila, Szása & az étterem csapata

Hírek

Volkswagen.- Dining Guide díjátadó gála 2020.02.24.

Egy kerek évforduló és egy kimagasló elismerés!

Február 24-én a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán nem „csak” a Top10+2 éttermek közé kerültünk be, de egy fantasztikus elismerést, az Év Éttermi Szervíze díjat is átvehettünk.

Minden díjazottnak gratulálunk!

Az étterem csapatára nagyon büszkék vagyunk!

Sous Chef-ünk, Lendvai Levente nyerte a „Jeunes Chefs Rôtisseurs” 27 év alatti fiatal szakácsok nemzeti válogató versenyét

2020.02.04-én zajlott a Hungexpo-n a Chaîne des Rôtisseurs egyesület szervezésében a „Jeunes Chefs Rôtisseurs”, a 27 év alatti fiatal szakácsok nemzeti válogató versenye, melyet fiatal Sous Chef-ünk, Lendvai Levente nyert meg!

Szívből gratulálunk neki és minden versenyzőnek!

Leventének eredményes felkészülést kíván az egész csapat a párizsi versenyre!

Csapatunk új tagjai

Ismerjék meg szerviz csapatunk új vezetőit!

Varga Ákos, Head Sommelier-t és Weidel Viktor, Étteremvezető- helyettest!

Ákos novembertől vette át az étterem vezető sommelier posztját hihetetlen lelkesedéssel és energiával!

Viktor szeptembertől erősíti a szervizcsapatot. Több, mint 10 éves vendéglátós tapasztalattal, új ötletekkel és elképesztő eleganciával vágott neki a közös munkának!

Így teljes a csapatunk:

Barta Judit – Étteremvezető

Kovacsik Dániel – Étteremvezető

Weidel Viktor – Étteremvezető- helyettes

Varga Ákos- Vezető Sommelier

Bármilyen kérés, kérdés esetén forduljanak hozzájuk teljes bizalommal!

Gourmet Fesztivál 2019.

Idén is nagy sikerrel zártuk a május 16-19-ig tartó Gourmet Fesztivált!

Az egyik nagy közönség-kedvenc a mangós kaviár volt!

Ha nem jutottak ki idén, ne csüggedjenek, hisz éttermünkben is megkóstolhatják!

Made in Hungary

Elindult a „Made in Hungary” Top Gasztronómiai Társulás, melyhez séfünk, Kanász László is csatlakozott alapítóként.
A „Made in Hungary” Top Gasztronómiai Társulást a Dining Guide és a Magyar Bocuse d’Or Akadémia hívta életre a 20 legjobb hazai étterem részvételével. A társulás célkitűzése a magyar gasztronómia legnagyobb presztízsű, nemzetközileg elismert alapanyagkettősének összekapcsolása a legjobb magyar séfek teljesítményével. Az első ilyen alapanyag-választás a kacsamáj és a magyar borászat csúcsteljesítménye, a 6 puttonyos Tokaji Aszú. A külföldön is elismert presztízs hazai alapanyag, a kacsamáj, valamint a legismertebb magyar bor, a Tokaji Aszú a topséfek kezében egy „Made in Hungary” elnevezésű fogássá változik. Február 26-tól, azaz mától a TOP20 étterem étlapjain a „Made in Hungary” logó feltüntetése alatt mindenki számára elérhetővé válik és rendelhető az adott étterem „Made in Hungary” kacsamáj és Tokaji Aszú koncepciója.

A mi éttermünk ezzel a kacsmájjal várja a vendégeket:

Kacsamáj terrine savanyított karfiollal, hagymás kaláccsal és 2cl Disznókő Tokaji 6 puttonyos Aszú (2008)

Beluga Vodka vacsora 2019.02.28.

Ismét egy jól sikerült télbúcsúztató vacsorán vagyunk túl a Beluga vodka és a Maserati Wallis Hungary támogatásával. Köszönjük mindenkinek, aki eljött!

Dining Guide díjátadó gála 2018.02.25.

Óriási hírünk van, amit azonnal meg szeretnénk osztani Önökkel!

A Várkert Bazár-ban a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Gálán megkaptuk az Év Borlapja Díjat!
Az Arany Kaviár Étterem bekerült a Top10 étterem közé, a Top10 legjobb szervizt szolgáltató közé, a Top5-ben vagyunk a legfinomabb kávét illetően, és a TOP10+1 rántott hús kategóriában is a legjobbak közé választottak minket. Köszönjük az elismeréseket! Mérhetetlenül büszkék vagyunk és nagyon örülünk!

Bollinger R.D. Champagne vacsora

Nagy örömünkre szolgált, hogy megrendezhettük első Bollinger R.D. Champagne vacsoránkat! Kanász László Head Chef ismét felejthetetlen ételpárosításokkal készült at egyes tételekhez.

Köszönjük minden kedves vendégünknek az emlékezetes estét!

Új kerámiák

Új kerámiáink egyenesen a kemencéből! Alig várjuk, hogy használhassuk őket! Köszönjük Ruzicska Tünde!

Gourmet Fesztivál 2018.

Idén is részt vettünk a Gourmet Fesztiválon, melynek idei témája a gombóc és a nekünk oly kedves kaviár volt! Kaviárszakértőnk, Szalay Edina és tulajdonos- executive séfünk, Nyíri Szása a nagyszínpadon tartott előadást a kaviárokról!

Standunknál pedig megkóstolhatták séfünk, Kanász László Volga-menti halgombócát és a “Velőscsontot” Imperial kaviárral

A 3 napos rendezvényt nagy sikerrel zártuk! Jövőre ugyanitt!

Dom Pérignon Champagne vacsora 2018.04.05.

Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy megrendezhettük Magyarország első Dom Pérignon Champagne vacsoráját az Arany Kaviár Étteremben. Nagy sikert arattak Kanász László séf ételpárosításai és Ted Lelekas (Dom Pérignon márkanagykövet), Márkus György (nemzetközi champagne szakértő), valamint Tom Stevenson (Master of wine) előadásai.
Köszönjük mindenkinek! Reméljük, a képek visszaadják az este hangulatát!

Michelin Guide Main Cities of Europe Díjátadó Gála 2018.03.26.

Nagyon nagy örömünkre szolgált, hogy részt vehettünk a 2018-as MICHELIN Main Cities of Europe díjátadó gálán, illetve az azt megelőző eseményeken.

Magyar Sommelier Bajnokság 2018.03.04.

Sommelier-nk, Tüü Péter a második helyen végzett a Magyar Sommelier Bajnokságon! 3 különdíjat is bezsebelt: a legjobb idegennyelvű prezentáció, a legelegánsabb felszolgálási mód és a legjobb hibás borlap felismerés díját! Gratulálunk minden versenyzőnek!!!

Russian Standard vodka vacsora 2018.02.28.

Télbúcsúztató vodka-vacsorát tartottunk február 28-án, melyen Tatiana Petrakova, a Russian Standard márka-nagykövete mutatta be a vodka-család mindegyik tagját, köztük a Magyarországon nálunk debütáló, új köntösbe öltözött Platinum-ot is!

Séfünk, Kanász László fogásai kísérték végig a vacsoraestet!