Menü

HÉTVÉGI PEZSGŐS EBÉDMENÜ AJÁNLAT

A MENÜ SZOMBATON ÉS VASÁRNAP 12:00-TÓL 14:00-IG RENDELHETŐ!

ASZTALFOGLALÁS AJÁNLOTT.

 

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK A HÉTVÉGI CSALÁDI, BARÁTI EBÉDET SZERETNÉK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY FOLYAMATOSAN KERÜLNEK FEL A HIDEG-, MAJD A MELEG ELŐÉTELEK (ZAKUSZKIK) AZ ASZTALRA ÉS EGYSZERRE TUDJÁK A VENDÉGEK KÓSTOLGATNI. AZ EBÉDET TÖRLEY CHARDONNAY BRUT PEZSGŐ KÍSÉRI VÉGIG. A KÍNÁLAT RENDSZERESEN VÁLTOZIK, HOGY ÖNÖK MINDEN ALKALOMMAL TALÁLJANAK ÚJDONSÁGOT A MENÜBEN.

HIDEG ELŐÉTELEK

Füstölt osetra

Gravlax lazac

Bélszín tatár

Meleg előételek

Rákkal töltött pelmenyi

Leves

Fogas, medvehagyma leves, sült túró

Főételek

Durbincs hagymákkal és pak choi-al

vagy

Galamb BBQ, mángold, meggy

Desszertek

Eper, csokoládé desszert

vagy

„Szirnyiki” sült túródesszert

A MENÜ TARTALMAZZA A VIZET ÉS A KÁVÉT.

AZ EBÉDET TÖRLEY CHARDONNAY BRUT PEZSGŐ KÍSÉRI VÉGIG.

A MENÜ ÁRA 13 900 FT/FŐ

 

 

 

EBÉD

EBÉDMENÜINK

EBÉDMENÜ- 3 fogás

LEGYEN SZÓ ÜZLETI EBÉDRŐL, VAGY EGY CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELRŐL, 3 FOGÁSOS EBÉDMENÜ KÍNÁLATUNKBAN MINDENKI MEGTALÁLJA A KEDVENCÉT! KEDDTŐL PÉNTEKIG RENDELHETŐ

 

ELŐÉTELEK

Pácolt makréla reteksalátával és kaporral

„Instant” borscs leves

„Made in Hungary – duck liver, aszú and Top Chef Co” (+ 3 000 Ft)

FŐÉTELEK

„Szibériai” húsos pelmenyi

Kecsege fehérrépával, rebarbarával, kucsmagombával és kecsegekaviárral (+ 2 000 Ft)

Galamb BBQ, mángold, meggy (+ 1 000 Ft)

DESSZERT

„Szirnyiki” sült túródesszert

Eper, csokoládé desszert

 

A 3 FOGÁSOS MENÜ ÁRA: 6.900 FT/ FŐ

 

 

A’LA CARTE MENÜ

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

 

SZEZONÁLIS KÍNÁLATUNK

Előétel

FINE DE CLAIRE NO2 OSZTRIGA / DB

1 500 FT

Pácolt makréla reteksalátával és kaporral

4 500 FT

 „Made in Hungary – duck liver, aszú and Top Chef Co”

5 900 Ft

Fogas, medvehagyma leves, sült túró

2 800 FT

Főétel

Kecsege fehérrépával, rebarbarával, kucsmagombával és kecsegekaviárral

9 900 FT

Galamb BBQ, mángold, meggy

9 900 Ft

EGÉSZBEN SÜLT DOVER SOLE

12 900 FT

Európai kék homár

18 900 FT

ARANY KAVIÁR KLASSZIKUSOK

Előétel

Szibériai húsos pelmenyi

3 500 FT

BORSCS LEVES

2 800 FT

Főétel

KIJEVI CSIRKEMELL

5 900 FT

BÉLSZÍNSTEAK “SZTROGANOFF”

12 900 FT

DESSZERTEK

Oroszkrém torta

3 000 FT

Csokoládé, eper desszert

3 000 FT

„SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓDESSZERT

3 000 FT

HÁZI SORBETEK

600 FT/GOMBÓC

 KÉZMŰVES SAJTVÁLOGATÁS

3 500 FT

 

TASTING MENÜ FELDOBOX KUPONNAL RENDELKEZŐ VENDÉGEINK RÉSZÉRE

KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY A FELDOBOX KÁRTYÁKAT KIZÁRÓLAG EBÉDIDŐBEN TUDJÁK FELHASZNÁLNI!

 

AMUSE BOUCHE

Pácolt makréla reteksalátával és kaporral

Instant borscs leves

Aranydurbincs hagymákkal és pak choi-al

VAGY

KLASSZIKUS KIJEVI CSIRKEMELL

“SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓLEPÉNY

 

 

VACSORA

 

VACSORAMENÜINK

A SÉFMENÜ

MELEG SZÍVVEL AJÁNLJUK VENDÉGEINKNEK A SÉFÜNK ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT MENÜSORUNKAT. VÁLASZTHATJÁK A HOZZÁPÁROSÍTOTT BORSORRAL, VAGY HA EGY AUTENTIKUS OROSZ ÉLMÉNYRE VÁGYNAK, AKÁR VODKAPÁROSÍTÁSSAL IS.

 

OSZTRIGA KECSEGEKAVIÁRRAL (5 GR)
/VÁLASZTHATÓ/ 5 900 FT-ÉRT

„Made in Hungary – duck liver, aszú and Top Chef Co”

vagy

Pácolt makréla reteksalátával és kaporral

Pisztráng, zeller, yuzu, zöldborsó

vagy

Szibériai húsos pelmenyi

Fogas, medvehagyma leves, sült túró

vagy

„Instant” borscs leves

Galamb BBQ, mángold, meggy

vagy

Kecsege fehérrépával, rebarbarával, kucsmagombával és kecsegekaviárral

Mangó és kaviár

Eper, csokoládé desszert

vagy

Oroszkrém torta

 

A MENÜ ÁRA: 23 900 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ A SOMMELIER ÁLTAL AJÁNLOTT BORPÁROSÍTÁSSAL,
MELYNEK ÁRA: 12 000 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ VODKAKÓSTOLÓVAL IS, MELYNEK ÁRA: 12 000 FT/ FŐ

 

 

 

ÜNNEPI ASZTAL

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK EGY JÓ HANGULATÚ CSALÁDI, BARÁTI ESEMÉNYT, VAGY CÉGES ÖSSZEJÖVETELT SZERETNÉNEK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. A MENÜ ÁRA TARTALMAZ 1 ÜVEG RUSSIAN STANDARD ORIGINAL VODKÁT (0.7 L) 4 FŐNKÉNT.
A MENÜSOR KIEGÉSZÍTHETŐ SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁRRAL. (29 900 FT – 30 GR, VAGY 39 900 FT – 50 GR)

KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY ÜNNEPI ASZTAL KÍNÁLATUNKAT EBÉD ÉS VACSORAIDŐBEN IS MINIMUM 4 FŐ ESETÉN, 24 ÓRÁS ELŐRENDELÉSSEL TUDJUK BIZTOSÍTANI!

Kacsamáj
LAZAC GRAVLAX CÉKLÁVAL,
OROSZ JULIENNE,
PÁCOLT HERING,

bélszíntatár
VADDISZNÓ HÚSSAL TÖLTÖTT PELMENYI,
KETA LAZAC IKRA BLINIVEL,
HÁZI OROSZ SAVANYÚSÁGOK,
HÚSOS PIRÁSKI

BORSCS LEVES

Klasszikus Sztroganoff

VAGY
“KIJEVI” CSIRKEMELL

OROSZKRÉM TORTA

A MENÜ ÁRA : 21.000 FT/ FŐ

A’LA CARTE MENÜ

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

 

 

SZEZONÁLIS KÍNÁLATUNK

Előétel

FINE DE CLAIRE NO2 OSZTRIGA / DB

1 500 FT

Pácolt makréla reteksalátával és kaporral

4 500 FT

„Made in Hungary – duck liver, aszú and Top Chef Co”

5 900 Ft

Fogas, medvehagyma leves, sült túró

2 800 FT

Főétel

Kecsege fehérrépával, rebarbarával, kucsmagombával és kecsegekaviárral

9 900 FT

Galamb BBQ, mángold, meggy

9 900 Ft

EGÉSZBEN SÜLT DOVER SOLE

12 900 FT

Európai kék homár

18 900 FT

ARANY KAVIÁR KLASSZIKUSOK

Előétel

Szibériai húsos pelmenyi

3 500 FT

BORSCS LEVES

2 800 FT

Főétel

KIJEVI CSIRKEMELL

5 900 FT

BÉLSZÍNSTEAK “SZTROGANOFF”

12 900 FT

DESSZERTEK

Oroszkrém torta

3 000 FT

Csokoládé, eper desszert

3 000 FT

„SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓDESSZERT

3 000 FT

HÁZI SORBETEK

600 FT/GOMBÓC

 KÉZMŰVES SAJTVÁLOGATÁS

3 500 FT

KAVIÁRVÁLASZTÉKUNK

MAGYAR HALFARMON NEVELT TOKHALAK IKRÁJÁBÓL KÉSZÜLŐ SZIBÉRIAI TOKHALKAVIÁR, OSETRA KAVIÁR ILLETVE A KURIÓZUMNAK SZÁMÍTÓ KECSEGEKAVIÁR, VALAMINT NEMZETKÖZI, MAGAS MINŐSÉGŰ LAZACIKRA ÉS BELUGAKAVIÁR IS SZEREPEL EGYEDÜLÁLLÓ KÍNÁLATUNKBAN.

 

OSZTRIGA KECSEGEKAVIÁRRAL (5 GR)

5 900 FT

KAVIÁRJAINK TRADICIONÁLIS MÓDON FELSZOLGÁLVA KOVÁCSOLTVAS ÁLLVÁNYON, HAGYOMÁNYOS MÓDON FORRÓ BLINIVEL, KÉTFÉLE HAGYMÁVAL, VAJJAL, TOJÁSSAL, OROSZ TEJFÖLLEL.

KAVIÁRKÓSTOLÓ 5X 10 GR  (PISZTRÁNGIKRA, KETA VADLAZAC IKRA, SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR, OSETRA MALOSSOL KAVIÁR, IMPERIALKALUGA  KAVIÁR)

29 900 FT

DeLuxe kaviárkóstoló 5X 10 GR (Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Imperial KALUGA kaviár, Beluga kaviár, Iráni Beluga kaviár)

99 000 FT

KETA VADLAZAC IKRA (30 GR / 50 GR)

6 900 FT / 9 900 FT

KECSEGEKAVIÁR (30 GR)

25 900 FT

SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR)

29 900 FT / 39 900 FT

OSETRA MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR)

34 900 FT / 49 900 FT

IMPERIAL KALUGA KAVIÁR ( 30 GR/ 50 GR)

39 900 FT/ 59 900 FT

“ARANY KAVIÁR RESERVE” KALUGA KAVIÁR (10 GR/ 30 GR)

16 000 FT / 48 000 FT

BELUGA KAVIÁR (10 GR)

34 900 FT

IRÁNI BELUGA KAVIÁR (10 GR)

39 900 FT

 

 

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL! ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

ELSŐ OSZTÁLYÚ ÉTTEREM

TULAJDONOS-ÜGYVEZETŐ: MOLNÁR ATTILA
TULAJDONOS-SÉF: NYÍRI SZÁSA
KONYHAFŐNÖK: KANÁSZ LÁSZLÓ
ÉTTEREMVEZETŐ: BARTA JUDIT

SOMMELIER: TÜÜ PÉTER