Menü

HÉTVÉGI PEZSGŐS EBÉDMENÜ AJÁNLAT

A MENÜ SZOMBATON ÉS VASÁRNAP 12:00-TÓL 14:00-IG RENDELHETŐ!

ASZTALFOGLALÁS AJÁNLOTT.

 

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK A HÉTVÉGI CSALÁDI, BARÁTI EBÉDET SZERETNÉK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY FOLYAMATOSAN KERÜLNEK FEL A HIDEG-, MAJD A MELEG ELŐÉTELEK (ZAKUSZKIK) AZ ASZTALRA ÉS EGYSZERRE TUDJÁK A VENDÉGEK KÓSTOLGATNI. AZ EBÉDET TÖRLEY CHARDONNAY BRUT PEZSGŐ KÍSÉRI VÉGIG. A KÍNÁLAT RENDSZERESEN VÁLTOZIK, HOGY ÖNÖK MINDEN ALKALOMMAL TALÁLJANAK ÚJDONSÁGOT A MENÜBEN.

HIDEG ELŐÉTELEK

Szarvasgombás májpástétom céklával

Bélszíntatár lazacikrával

Füstölt osetra tormával

Tarisznyarák saláta

Házi savanyúságok

Házi kenyér, vaj

Meleg előételek

Rákhússal töltött ravioli

Sült kacsamáj sütőtökkel

Leves

Halleves pisztránggal

Főételek

Tőkehal répával, korianderrel és osztriga szósszal

vagy

Klasszikus „Kijevi” csirkemell

vagy

Malaccsászár szarvasgombás burgonyával

Desszertek

Szirnyiki kapor fagylalttal

vagy

Csokoládé desszert áfonyával és vodkával

A MENÜ TARTALMAZZA A VIZET ÉS A KÁVÉT.

AZ EBÉDET TÖRLEY CHARDONNAY BRUT PEZSGŐ KÍSÉRI VÉGIG.

A MENÜ ÁRA 13 900 FT/FŐ

 

 

 

EBÉD

EBÉDMENÜINK

DÉLI BISZTRÓ MENÜ- 3 fogás

LEGYEN SZÓ ÜZLETI EBÉDRŐL, VAGY EGY CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELRŐL, 3 FOGÁSOS EBÉDMENÜ KÍNÁLATUNKBAN MINDENKI MEGTALÁLJA A KEDVENCÉT! KEDDTŐL PÉNTEKIG RENDELHETŐ

 

ELŐÉTELEK

Kacsamáj céklával, szőlővel és hagymás kaláccsal

Halleves pisztránggal

FŐÉTELEK

Malaccsászár szarvasgombás burgonyával és sült paprikasalátával

Tőkehal répával, korianderrel és osztrigaszósszal (+ 2 000 HUF)

DESSZERT

Csokoládédesszert áfonyával

 

A 3 FOGÁSOS MENÜ ÁRA: 5.900 FT/ FŐ
A MENÜ TARTALMAZ 0.75 l VIZET

 

A’LA CARTE MENÜ

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

 

SZEZONÁLIS KÍNÁLATUNK

FINE DE CLAIRE NO2 OSZTRIGA / DB

1 500 FT

ÍZELÍTŐ HÁZILAG PÁCOLT ÉS FÜSTÖLT HALAINKBÓL

4 500 FT

Füstölt osetra sült gombasalátával és mangalica szalonnával

4 500 FT

„Sztroganoff” saláta füstölt kacsamellel

3 900 FT

Halleves pisztránggal és citromfűvel

2 500 FT

Kecsege csicsókával, lilakáposztával és kecsegekaviárral

6 900 FT

EGÉSZBEN SÜLT DOVER SOLE

12 900 FT

Európai kék homár sütőtökös raviolival, baconnel és szarvasgombával

18 900 FT

ARANY KAVIÁR KLASSZIKUSOK

Vaddisznóhússal töltött pelmenyi

3 500 FT

BORSCS LEVES

2 500 FT

KIJEVI CSIRKEMELL

4 900 FT

BÉLSZÍNSTEAK “SZTROGANOFF”

8 900 FT

DESSZERTEK

Ananász és maracuja desszert

2 700 FT

Csokoládé, menta, áfonya desszert

2 700 FT

„SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓDESSZERT

2 700 FT

HÁZI SORBETEK

600 FT/GOMBÓC

 KÉZMŰVES SAJTVÁLOGATÁS

3 500 FT

 

TASTING MENÜ FELDOBOX KUPONNAL RENDELKEZŐ VENDÉGEINK RÉSZÉRE

KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY A FELDOBOX KÁRTYÁKAT KIZÁRÓLAG EBÉDIDŐBEN TUDJÁK FELHASZNÁLNI!

 

AMUSE BOUCHE

“SZTROGANOFF” SALÁTA FÜSTÖLT KACSAMELLEL

HALLEVES PISZTRÁNGGAL ÉS CITROMFŰVEL

Tőkehal répával, korianderrel és osztrigaszósszal, VAGY KLASSZIKUS KIJEVI CSIRKEMELL

“SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓLEPÉNY

 

 

VACSORA

 

VACSORAMENÜINK

TRADICIONÁLIS MENÜ- 5 fogásos menü

MELEG SZÍVVEL AJÁNLJUK VENDÉGEINKNEK A TÖBB MINT 25 ÉVE AZ ÉTLAPON SZEREPLÖ, TRADICIONÁLIS OROSZ ÉTELEINKET KÍNÁLÓ MENÜSORUNKAT, MELYEK AZ ÉVEK SORÁN AZ ÉTTEREMMEL EGYÜTT ALAKULTAK ÁT. VÁLASZTHATJÁK A HOZZÁPÁROSÍTOTT BORSORRAL, VAGY HA EGY AUTENTIKUS OROSZ ÉLMÉNYRE VÁGYNAK, AKÁR VODKAPÁROSÍTÁSSAL IS.

KECSEGEKAVIÁR AMUSE BOUCHE OSZTRIGÁVAL (5 GR)
/VÁLASZTHATÓ/ 4 900 FT-ÉRT

„Sztroganoff” saláta füstölt kacsamellel

Tornai Nagy-Somlói Juhfark 2016 (Somló) – 1,5 dl

Vaddisznóhússal töltött pelmenyi paradicsommal

Légli Géza Kislaki „Matacs” Chardonnay 2017 (Balatonboglár) – 1,5 dl

“Instant” borscs leves

Őzpirog zellerrel és csipkebogyóval

Sándor Zsolt Zweigelt 2015 (Bükk) – 1,5 dl

Csokoládé, menta, áfonya desszert

Graham’s Six Grapes Reserve Port – 6 cl

 

A MENÜ ÁRA: 19 000 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ A SOMMELIER ÁLTAL AJÁNLOTT BORPÁROSÍTÁSSAL,
MELYNEK ÁRA: 12 000 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ VODKAKÓSTOLÓVAL IS, MELYNEK ÁRA: 12 000 FT/ FŐ
(A FELSZOLGÁLT VODKA MENNYISÉGE ÖSSZESEN: 18 CL)

 

KÓSTOLÓMENÜ MAGYAR HALAINKBÓL- 5 fogásos menü

A KULINÁRIS ÉLVEZETEK SZERELMESEINEK AJÁNLJUK MAGYAR HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALAINK, KAVIÁRJAINK LEGJAVÁT BEMUTATÓ KÓSTOLÓMENÜNKET, MELYET A FOGÁSOKHOZ GONDOSAN VÁLOGATOTT BORPÁROSÍTÁSSAL IS KÉRHET.

 (+ választható) Imperial kaviár (10 gr)   + 12 000 HUF

                + Dom Pérignon Brut 2009 (Champagne) – 1 dl   + 7 900 HUF

Füstölt osetra sült gombasalátával és mangalica szalonnával

St. Donat Slikker 2016 (Csopak) – 1,5 dl

Fogas parajjal és szárított tojással

Centurio Fáy-domb Cuvée 2017 (Mátra) – 1,5 dl

Halleves pisztránggal és citromfűvel

Kecsege csicsókával, lilakáposztával és kecsegekaviárral

Gizella Szil-völgy 2016 (Tokaj) – 1,5 dl

Ananász és maracuja desszert

Dobogó 6-puttonyos Aszú 2008 (Tokaj) – 6 cl

 

 

A menü ára: 21 000 HUF/ fő

A sommelier által ajánlott borpárosítás ára 15 000 HUF/ fő

 

ÜNNEPI ASZTAL

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK EGY JÓ HANGULATÚ CSALÁDI, BARÁTI ESEMÉNYT, VAGY CÉGES ÖSSZEJÖVETELT SZERETNÉNEK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. A MENÜ ÁRA TARTALMAZ 1 ÜVEG RUSSIAN STANDARD ORIGINAL VODKÁT (0.7 L) 4 FŐNKÉNT.
A MENÜSOR KIEGÉSZÍTHETŐ SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁRRAL. (29 900 FT – 30 GR, VAGY 39 900 FT – 50 GR)

KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY ÜNNEPI ASZTAL KÍNÁLATUNKAT EBÉD ÉS VACSORAIDŐBEN IS MINIMUM 4 FŐ ESETÉN, 24 ÓRÁS ELŐRENDELÉSSEL TUDJUK BIZTOSÍTANI!

“SZTROGANOFF SALÁTA FÜSTÖLT KACSAMELLEL,
LAZAC GRAVLAX CÉKLÁVAL,
OROSZ JULIENNE,
PÁCOLT HERING,
VADDISZNÓ HÚSSAL TÖLTÖTT PELMENYI,
KETA LAZAC IKRA BLINIVEL,
HÁZI OROSZ SAVANYÚSÁGOK,
HÚSOS PIRÁSKI

BORSCS LEVES

KECSEGE CSICSÓKÁVAL, LILAKÁPOSZTÁVAL ÉS KECSEGEKAVIÁRRAL

VAGY
“KIJEVI” CSIRKEMELL

OROSZKRÉM TORTA

A MENÜ ÁRA : 19.000 FT/ FŐ

A’LA CARTE MENÜ

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

 

SZEZONÁLIS KÍNÁLATUNK

FINE DE CLAIRE NO2 OSZTRIGA / DB

1 500 FT

ÍZELÍTŐ HÁZILAG PÁCOLT ÉS FÜSTÖLT HALAINKBÓL

4 500 FT

Füstölt osetra sült gombasalátával és mangalica szalonnával

4 500 FT

„Sztroganoff” saláta füstölt kacsamellel

3 900 FT

Halleves pisztránggal és citromfűvel

2 500 FT

Kecsege csicsókával, lilakáposztával és kecsegekaviárral

6 900 FT

EGÉSZBEN SÜLT DOVER SOLE

12 900 FT

Európai kék homár sütőtökös raviolival, baconnel és szarvasgombával

18 900 FT

ARANY KAVIÁR KLASSZIKUSOK

Vaddisznóhússal töltött pelmenyi

3 500 FT

BORSCS LEVES

2 500 FT

KIJEVI CSIRKEMELL

4 900 FT

BÉLSZÍNSTEAK “SZTROGANOFF”

8 900 FT

DESSZERTEK

Ananász és maracuja desszert

2 700 FT

Csokoládé, menta, áfonya desszert

2 700 FT

„SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓDESSZERT

2 700 FT

HÁZI SORBETEK

600 FT/GOMBÓC

 KÉZMŰVES SAJTVÁLOGATÁS

3 500 FT

KAVIÁRVÁLASZTÉKUNK

MAGYAR HALFARMON NEVELT TOKHALAK IKRÁJÁBÓL KÉSZÜLŐ SZIBÉRIAI TOKHALKAVIÁR, OSETRA KAVIÁR ILLETVE A KURIÓZUMNAK SZÁMÍTÓ KECSEGEKAVIÁR, VALAMINT NEMZETKÖZI, MAGAS MINŐSÉGŰ LAZACIKRA ÉS BELUGAKAVIÁR IS SZEREPEL EGYEDÜLÁLLÓ KÍNÁLATUNKBAN.

 

KECSEGEKAVIÁR AMUSE BOUCHE OSZTRIGÁVAL (5 GR)

4 900 FT

KAVIÁRJAINK TRADICIONÁLIS MÓDON FELSZOLGÁLVA KOVÁCSOLTVAS ÁLLVÁNYON, HAGYOMÁNYOS MÓDON FORRÓ BLINIVEL, KÉTFÉLE HAGYMÁVAL, VAJJAL, TOJÁSSAL, OROSZ TEJFÖLLEL.

KAVIÁRKÓSTOLÓ 5 FÉLE KAVIÁRBÓL (50 GR) (PISZTRÁNGIKRA, KETA VADLAZAC IKRA, SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR, OSETRA MALOSSOL KAVIÁR, IMPERIAL KAVIÁR)

29 900 FT

DeLuxe kaviárkóstoló 50 gr (Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Imperial kaviár, Beluga kaviár, Iráni Beluga kaviár)

99 000 FT

KETA VADLAZAC IKRA (30 GR / 50 GR)

6 900 FT / 9 900 FT

KECSEGEKAVIÁR (30 GR)

25 900 FT

SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR)

29 900 FT / 39 900 FT

OSETRA MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR)

34 900 FT / 49 900 FT

IMPERIAL KAVIÁR ( 30 GR/ 50 GR)

39 900 FT/ 59 900 FT

BELUGA KAVIÁR (10 GR)

34 900 FT

IRÁNI BELUGA KAVIÁR (10 GR)

39 900 FT

 

 

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL! ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

ELSŐ OSZTÁLYÚ ÉTTEREM

TULAJDONOS-ÜGYVEZETŐ: MOLNÁR ATTILA
TULAJDONOS-SÉF: NYÍRI SZÁSA
KONYHAFŐNÖK: KANÁSZ LÁSZLÓ

ÉTTEREMVEZETŐ: BARTA JUDIT
SOMMELIER: TÜÜ PÉTER