Menü

HÉTVÉGI PEZSGŐS EBÉDMENÜ AJÁNLAT

A MENÜ SZOMBATON ÉS VASÁRNAP 12:00-TÓL 14:00-IG RENDELHETŐ!

ASZTALFOGLALÁS AJÁNLOTT.

 

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK A HÉTVÉGI CSALÁDI, BARÁTI EBÉDET SZERETNÉK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY FOLYAMATOSAN KERÜLNEK FEL A HIDEG-, MAJD A MELEG ELŐÉTELEK (ZAKUSZKIK) AZ ASZTALRA ÉS EGYSZERRE TUDJÁK A VENDÉGEK KÓSTOLGATNI. AZ EBÉDET TÖRLEY CHARDONNAY BRUT PEZSGŐ KÍSÉRI VÉGIG. A KÍNÁLAT RENDSZERESEN VÁLTOZIK, HOGY ÖNÖK MINDEN ALKALOMMAL TALÁLJANAK ÚJDONSÁGOT A MENÜBEN.

HIDEG ELŐÉTELEK

Kecsege terrine kacsamájjal

Ráksaláta

GRAVLAX LAZAC

Grillezett bélszín carpaccio

CÉKLASALÁTA

HÁZI KENYÉR, VAJ

MELEG ELŐÉTELEK

VADDISZNÓHÚSSAL TÖLTÖTT PELMENYI

OROSZ GOMBA JULIENNE

LEVES

Hideg kaporleves heringgel és kecskesajttal

FŐÉTELEK

Sügér kápia paprikával és édesköménnyel

VAGY

KLASSZIKUS „KIJEVI” CSIRKEMELL

VAGY

Borjú karalábéval és szarvasGOMBÁVAL

DESSZERTEK

Cseresznye, bodza és yuzu desszert

VAGY

“Szirnyiki” túródesszert

A MENÜ TARTALMAZZA A VIZET ÉS A KÁVÉT.

AZ EBÉDET TÖRLEY CHARDONNAY BRUT PEZSGŐ KÍSÉRI VÉGIG.

 

A MENÜ ÁRA: 13 900 FT/ FŐ
A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL!
ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

 

 

EBÉD

EBÉDMENÜINK

DÉLI BISZTRÓ MENÜ- 3 fogás

LEGYEN SZÓ ÜZLETI EBÉDRŐL, VAGY EGY HÉTVÉGI CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELRŐL, 3 FOGÁSOS EBÉDMENÜ KÍNÁLATUNKBAN MINDENKI MEGTALÁLJA A KEDVENCÉT! KEDDTŐL PÉNTEKIG RENDELHETŐ

 

ELŐÉTELEK

Grillezett bélszín carpaccio paradicsommal

hideg kaporleves heringgel és kecskesajttal

FŐÉTELEK

Borjú karalábéval és szarvasgombával

Sügér kápia paprikával és édesköménnyel (+ 2 000 FT)

DESSZERT

Cseresznye, bodza és yuzu desszert

 

A 3 FOGÁSOS MENÜ ÁRA: 5.900 FT/ FŐ
A MENÜ TARTALMAZ 0.75 l VIZET

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL! ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

 

KÓSTOLÓMENÜ MAGYAR HALAINKBÓL- 4 fogás

KÓSTOLÓMENÜNKET MINDAZOKNAK AJÁNLJUK, AKIK SZERETNÉNEK MEGISMERKEDNI MAGYAR HALKÍNÁLATUNKKAL! IGAZI ARANY KAVIÁR ÉLMÉNY!

 

(+ VÁLASZTHATÓ) SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR AMUSE BOUCHE OSZTRIGÁVAL (5 GR) + 4 900 FT

Füstölt Pisztráng hagymasalátával

TWO RIVERS SAUVIGNON BLANC “CONVERGENCE” 2016 (MARLBOROUGH, ÚJ-ZÉLAND) – 1,5 dl

vajtök LEVES HARCSÁVAL

Tokhal medvehagymás íróval és zellersalátávaL

SPIEGELBERG OLASZRIZLING 2015 (SOMLÓ, MAGYARORSZÁG) – 1,5 dl

CSERESZNYE, YUZU, BODZA DESSZERT

DOBOGÓ 6 PUTTONYOS ASZÚ 2008 (TOKAJ, MAGYARORSZÁG) – 6 cl

 

A MENÜ ÁRA: 14 900 FT /FŐ

A SOMMELIER ÁLTAL AJÁNLOTT BORPÁROSÍTÁS: 7 000 FT

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL! ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

A’LA CARTE MENÜ

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

 

SZEZONÁLIS KÍNÁLATUNK

FINE DE CLAIRE NO2 OSZTRIGA / DB

1 500 FT

ÍZELÍTŐ HÁZILAG PÁCOLT ÉS FÜSTÖLT HALAINKBÓL

4 500 FT

Füstölt pisztráng hagymasalátával

4 500 FT

„Sztroganoff” saláta füstölt kacsamellel

3 900 FT

Vajtök leves szürkeHARCSÁVAL

2 500 FT

Tokhal medvehagymás íróval és zellersalátával

6 900 FT

EGÉSZBEN SÜLT DOVER SOLE

12 900 FT

EURÓPAI KÉK HOMÁR SPÁRGATÖKKEL ÉS REBARBARÁVAL

18 900 FT

ARANY KAVIÁR KLASSZIKUSOK

Vaddisznóhússal töltött pelmenyi

3 500 FT

BORSCS LEVES

2 500 FT

KIJEVI CSIRKEMELL

4 900 FT

BÉLSZÍNSTEAK “SZTROGANOFF”

7 900 FT

DESSZERTEK

Cseresznye, yuzu, bodza desszert

2 500 FT

Tonkababos csokoládé tarte brandy-vel és málnával

2 500 FT

„SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓDESSZERT

2 500 FT

OROSZKRÉM “TORTA

2 500 FT

HÁZI SORBETEK

600 FT/GOMBÓC

 KÉZMŰVES SAJTVÁLOGATÁS

3 500 FT

 

TASTING MENÜ FELDOBOX KUPONNAL RENDELKEZŐ VENDÉGEINK RÉSZÉRE

KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY A FELDOBOX KÁRTYÁKAT KIZÁRÓLAG EBÉDIDŐBEN TUDJÁK FELHASZNÁLNI!

 

AMUSE BOUCHE

“SZTROGANOFF SALÁTA FÜSTÖLT KACSAMELLEL

Hideg kapor leves

Sügér kápia paprikával, VAGY KLASSZIKUS KIJEVI CSIRKEMELL

“SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓLEPÉNY

 

ELSŐ OSZTÁLYÚ ÉTTEREM – ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!
AZ EURÓBAN FELTÜNTETETT ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
TULAJDONOS-ÜGYVEZETŐ: MOLNÁR ATTILA
TULAJDONOS-SÉF: NYÍRI SZÁSA
KONYHAFŐNÖK: KANÁSZ LÁSZLÓ
ÉTTEREMVEZETŐ: BARTA JUDIT

SOMMELIER: TÜÜ PÉTER
A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL! ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

 

VACSORA

 

VACSORAMENÜINK

TRADICIONÁLIS MENÜ- 5 fogásos menü

MELEG SZÍVVEL AJÁNLJUK VENDÉGEINKNEK A TÖBB MINT 25 ÉVE AZ ÉTLAPON SZEREPLÖ, TRADICIONÁLIS OROSZ ÉTELEINKET KÍNÁLÓ MENÜSORUNKAT, MELYEK AZ ÉVEK SORÁN AZ ÉTTEREMMEL EGYÜTT ALAKULTAK ÁT. VÁLASZTHATJÁK A HOZZÁPÁROSÍTOTT BORSORRAL, VAGY HA EGY AUTENTIKUS OROSZ ÉLMÉNYRE VÁGYNAK, AKÁR VODKAPÁROSÍTÁSSAL IS.

SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR AMUSE BOUCHE OSZTRIGÁVAL (5 GR)
/VÁLASZTHATÓ/ 4 900 FT-ÉRT

„Sztroganoff” saláta füstölt kacsamellel

Somlói Apátsági Pincészet Juhfark 2015 (Somló) – 1,5 dl

Vaddisznóhússal töltött pelmenyi paradicsommal

Légli Géza Kislaki „Matacs” Chardonnay 2017 (Balatonboglár) – 1,5 dl

“Instant” borscs leves

Őzpirog feketegyökérrel és áfonyával

Sándor Zsolt Zweigelt 2015 (Bükk) – 1,5 dl

Szirnyiki kapor fagylalttal

Gróf Degenfeld Édes Szamorodni 2014 (Tokaj) – 6 cl

 

A MENÜ ÁRA: 14 900 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ A SOMMELIER ÁLTAL AJÁNLOTT BORPÁROSÍTÁSSAL,
MELYNEK ÁRA: 12 000 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ VODKAKÓSTOLÓVAL IS, MELYNEK ÁRA: 12 000 FT/ FŐ
(A FELSZOLGÁLT VODKA MENNYISÉGE ÖSSZESEN: 18 CL)

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL! ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

 

KÓSTOLÓMENÜ MAGYAR HALAINKBÓL- 5 fogásos menü

A KULINÁRIS ÉLVEZETEK SZERELMESEINEK AJÁNLJUK MAGYAR HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALAINK, KAVIÁRJAINK LEGJAVÁT BEMUTATÓ KÓSTOLÓMENÜNKET, MELYET A FOGÁSOKHOZ GONDOSAN VÁLOGATOTT BORPÁROSÍTÁSSAL IS KÉRHET.

 (+ választható) Imperial kaviár (10 gr)   + 12 000 HUF

                + Dom Pérignon Brut (Champagne) 2009 (1 dl)  + 7 900 HUF

Füstölt Pisztráng hagymasalátával

TWO RIVERS SAUVIGNON BLANC “CONVERGENCE” (MARLBOROUGH, ÚJ-ZÉLAND) – 1,5 dl

Csapósügér feketerizzsel és langusztinnal

VINCENT GIRARDIN SAINT-VÉRAN LES VIEILLES VIGNES 2014 (BURGUNDIA, FRANCIAORSZÁG) – 1,5 dl

Vajtök leves harcsával

 Tokhal medvehagymás íróval és zellersalátával

SPIEGELBERG OLASZRIZLING 2015 (SOMLÓ, MAGYARORSZÁG) – 1,5 dl

Cseresznye, yuzu, bodza desszert

DOBOGÓ 6 PUTTONYOS ASZÚ 2008 (TOKAJ, MAGYARORSZÁG)– 6 cl

 

 

A menü ára: 18 900 HUF/ fő

A sommelier által ajánlott borpárosítás ára 15 000 HUF/ fő

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL! ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

 

ÜNNEPI ASZTAL

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK EGY JÓ HANGULATÚ CSALÁDI, BARÁTI ESEMÉNYT, VAGY CÉGES ÖSSZEJÖVETELT SZERETNÉNEK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. A MENÜ ÁRA TARTALMAZ 1 ÜVEG RUSSIAN STANDARD ORIGINAL VODKÁT (0.7 L) 4 FŐNKÉNT.
A MENÜSOR KIEGÉSZÍTHETŐ SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁRRAL. (29 900 FT – 30 GR, VAGY 39 900 FT – 50 GR)

KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY ÜNNEPI ASZTAL KÍNÁLATUNKAT EBÉD ÉS VACSORAIDŐBEN IS MINIMUM 4 FŐ ESETÉN, 24 ÓRÁS ELŐRENDELÉSSEL TUDJUK BIZTOSÍTANI!

“SZTROGANOFF SALÁTA FÜSTÖLT KACSAMELLEL,
LAZAC GRAVLAX CÉKLÁVAL,
OROSZ JULIENNE,
PÁCOLT HERING,
VADDISZNÓ HÚSSAL TÖLTÖTT PELMENYI,
KETA LAZAC IKRA BLINIVEL,
HÁZI OROSZ SAVANYÚSÁGOK,
HÚSOS PIRÁSKI

BORSCS LEVES

TOKHAL medvehagymás íróval és zellersalátával

VAGY
KLASSZIKUS BÉLSZÍN “SZTROGANOFF”

OROSZKRÉM TORTA

A MENÜ ÁRA : 14.900 FT/ FŐ

A’LA CARTE MENÜ

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

 

SZEZONÁLIS KÍNÁLATUNK

FINE DE CLAIRE NO2 OSZTRIGA / DB

1 500 FT

ÍZELÍTŐ HÁZILAG PÁCOLT ÉS FÜSTÖLT HALAINKBÓL

4 500 FT

Füstölt pisztráng hagymasalátával

4 500 FT

„Sztroganoff” saláta füstölt kacsamellel

3 900 FT

Vajtök leVES szürkeHARCSÁVAL

2 500 FT

Tokhal medvehagymás íróval és zellersalátával

6 900 FT

EGÉSZBEN SÜLT DOVER SOLE

12 900 FT

EURÓPAI KÉK HOMÁR SPÁRGATÖKKEL ÉS REBARBARÁVAL

18 900 FT

ARANY KAVIÁR KLASSZIKUSOK

Vaddisznóhússal töltött pelmenyi

3 500 FT

BORSCS LEVES

2 500 FT

KIJEVI CSIRKEMELL

4 900 FT

BÉLSZÍNSTEAK “SZTROGANOFF”

7 900 FT

DESSZERTEK

Cseresznye, yuzu, bodza desszert

2 500 FT

Tonkababos csokoládé tarte brandy-vel és málnával

2 500 FT

„SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓDESSZERT

2 500 FT

OROSZKRÉM “TORTA

2 500 FT

HÁZI SORBETEK

600 FT/GOMBÓC

 KÉZMŰVES SAJTVÁLOGATÁS

3 500 FT

KAVIÁRVÁLASZTÉKUNK

MAGYAR HALFARMON NEVELT TOKHALAK IKRÁJÁBÓL KÉSZÜLŐ SZIBÉRIAI TOKHALKAVIÁR, OSETRA KAVIÁR ILLETVE A KURIÓZUMNAK SZÁMÍTÓ KECSEGEKAVIÁR, VALAMINT NEMZETKÖZI, MAGAS MINŐSÉGŰ LAZACIKRA ÉS BELUGAKAVIÁR IS SZEREPEL EGYEDÜLÁLLÓ KÍNÁLATUNKBAN.

 

SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR AMUSE BOUCHE OSZTRIGÁVAL (5 GR)

4 900 FT

KAVIÁRJAINK TRADICIONÁLIS MÓDON FELSZOLGÁLVA KOVÁCSOLTVAS ÁLLVÁNYON, HAGYOMÁNYOS MÓDON FORRÓ BLINIVEL, KÉTFÉLE HAGYMÁVAL, VAJJAL, TOJÁSSAL, OROSZ TEJFÖLLEL.

KAVIÁRKÓSTOLÓ 5 FÉLE KAVIÁRBÓL (50 GR) (PISZTRÁNGIKRA, KETA VADLAZAC IKRA, SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR, OSETRA MALOSSOL KAVIÁR, IMPERIAL KAVIÁR)

29 900 FT

DeLuxe kaviárkóstoló 50 gr (Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Imperial kaviár, Beluga kaviár, Iráni Beluga kaviár)

99 000 FT

KETA VADLAZAC IKRA (30 GR / 50 GR)

6 900 FT / 9 900 FT

KECSEGEKAVIÁR (30 GR)

25 900 FT

SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR)

29 900 FT / 39 900 FT

OSETRA MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR)

34 900 FT / 49 900 FT

IMPERIAL KAVIÁR ( 30 GR/ 50 GR)

39 900 FT/ 59 900 FT

BELUGA KAVIÁR (10 GR

34 900 FT

IRÁNI BELUGA KAVIÁR (10 GR)

39 900 FT

 

 


A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL! ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

ELSŐ OSZTÁLYÚ ÉTTEREM

TULAJDONOS-ÜGYVEZETŐ: MOLNÁR ATTILA
TULAJDONOS-SÉF: NYÍRI SZÁSA
KONYHAFŐNÖK: KANÁSZ LÁSZLÓ
ÉTTEREMVEZETŐ: BARTA JUDIT

SOMMELIER: TÜÜ PÉTER