Menü

Tartalom

Kaviárválasztékunk ebéd és vacsoraidőben

Magyar halfarmon nevelt tokhalak ikrájából készülő szibériai tokhalkaviár, osetra kaviár illetve a kuriózumnak számító kecsegekaviár, valamint nemzetközi, magas minőségű lazacikra és belugakaviár is szerepel egyedülálló kínálatunkban.

Szibériai tokhal malossol kaviár amuse bouche osztrigával (5 gr) 4 900 Ft

Kaviárjaink tradicionális módon felszolgálva kovácsoltvas állványon, hagyományos módon forró blinivel, kétféle hagymával, vajjal, tojással, orosz tejföllel.

Kaviárkóstoló 5 féle kaviárból (50gr) (pisztrángikra, Keta vadlazac ikra, Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Imperial kaviár) 29 900 Ft
Keta vadlazac ikra (30 gr / 50 gr) 6 900 Ft / 9 900 Ft
Szibériai tokhal malossol kaviár (30 gr / 50 gr) 29 900 Ft / 39 900 Ft
Kecsegekaviár (30 gr / 50 gr) 29 900 Ft / 39 900 Ft
Osetra malossol kaviár (30 gr / 50 gr) 34 900 Ft / 49 900 Ft
Imperial kaviár ( 30 gr/ 50 gr) 39 900 Ft/ 59 900 Ft
Amuri Beluga kaviár (30 gr) 59 900 Ft
Iráni Beluga kaviár (30 gr) 120 000 Ft

 

Ebéd

Ebédmenüink

Déli Bisztró Menü

Legyen szó üzleti ebédről, vagy egy hétvégi családi összejövetelről, 3 fogásos ebédmenü kínálatunkban mindenki megtalálja a kedvencét!

Előételek

Marhatatár orosz mustárral és medvehagymával
Borscs leves

Főételek

Klasszikus “Kijevi” csirkemell
Friss hal a halpiacról (+ 2 000 Ft)

Desszertek

“Szirnyiki” sült túrólepény

A 3 fogásos menü ára: 4.900 Ft/ fő
A menü tartalmazza az ásványvizet (1 l)

A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számítunk fel!

Kóstolómenü magyar halainkból

5 fogásos kóstolómenünket mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni magyar halkínálatunkkal! Igazi Arany Kaviár élmény!

(+ választható) Szibériai tokhal malossol kaviár amuse bouche osztrigával (5 gr) + 4 900 Ft
Kecsege terrine kacsamájjal és spárgával

Pannonhalmi Apátsági Tramini 2016 (Pannonhalma) – 1,5 dl

Karalábéleves pisztránggal, kecskesajttal és Keta vadlazac ikrával
Tokhal kápia paprikával és gnocchi-val

St. Andrea Pinot Noir 2014 (Eger) – 1,5 dl

Grapefruit desszert

Pelle Pince Zsófia Cuvée 2015 (Tokaj) – 6 cl

A menü ára: 14 900 Ft /Fő

A sommelier által ajánlott borpárosítás: 4 600 Ft

A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számítunk fel!

A’la carte menü ebédidőben

Étlapunk büszkesége a friss tengeri- és saját halfarmunkról érkező édesvízi halkínálatunk, valamint negyed évszázados tradícióval rendelkező orosz fogásaink.

Előételek

Fine De Claire No2 Osztriga /db 1 500 Ft
Ízelítő házilag pácolt és füstölt halainkból 4 500 Ft
Kecsege terrine 4 500 Ft
Kacsamáj mousse cseresznyével 3 900 Ft
Vaddisznóhússal töltött pelmenyi 3 500 Ft

Levesek

Karalábéleves pisztránggal és kecskesajttal 2 500 Ft
Borscs leves 2 500 Ft

Főételek

Tokhal kápia paprikával és gnocchi-val 6 900 Ft
Egészben sült Dover sole 12 900 Ft
Európai kék homár fekete rizzsel 18 900 Ft
Klasszikus „Kijevi” csirkemell 4 900 Ft
Galambmell füstölt kukoricával és zöldborsóval 12 900 Ft
Bélszínsteak „Sztroganoff” 7 900 Ft

Desszertek

 

Grapefruit desszert 2 500 Ft
Orosz túróhab csokoládéval és málnával 2 500 Ft
„Szirnyiki” sült túródesszert 2 500 Ft
Házi sorbetek 600 Ft/gombóc
 Kézműves sajtválogatás 3 500 Ft

 

Tasting menü Feldobox kuponnal rendelkező vendégeink részére

 

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a Feldobox kártyákat kizárólag ebédidőben tudják felhasználni!

Amuse bouche
Bélszíntatár orosz házi savanyúságokkal
Karalábé leves
Lazacfilé cári rizzsel, vagy Klasszikus Kijevi csirkemell
Szirnyiki orosz túrókülönlegesség

 

 

Első osztályú étterem – Áraink az Áfát tartalmazzák!
Az Euróban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
Tulajdonos-ügyvezető: Molnár Attila
Tulajdonos-séf: Nyíri Szása
Konyhafőnök: Kanász László
Étteremvezető: Barta Judit
A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számítunk fel!

Vacsora

Vacsoramenüink

Tradicionális Menü

Meleg szívvel ajánljuk vendégeinknek a több mint 25 éve az étlapon szereplö, tradicionális orosz ételeinket kínáló menüsorunkat, melyek az évek során az étteremmel együtt alakultak át. Választhatják a hozzápárosított borsorral, vagy ha egy autentikus orosz élményre vágynak, akár vodkapárosítással is.

Szibériai tokhal malossol kaviár amuse bouche osztrigával (5 gr)
/választható/ 4 900 Ft-ért♦
Marhatatár orosz mustárral és medvehagymával

Kikelet Furmint 2015 (Tokaj) – 1,5 dl

Vaddisznóhússal töltött pelmenyi

Vida Öreg Tőkék Kadarkája 2015 (Szekszárd) – 1,5 dl

Borscs leves

Bélszínsteak  „Sztroganoff”

Levente Pusztaparlag Kékfrankos 2013 (Mátra) – 1,5 dl

Orosz túróhab csokoládéval és málnával

Graham’s Late-Bottled Vintage Port 2011 – 6 cl

A menü ára: 14 900 Ft/ fő
A menü választható a sommelier által ajánlott borpárosítással,
melynek ára: 8 000 Ft/ fő
A menü választható vodkakóstolóval is, melynek ára: 8 000 Ft/ fő
(A felszolgált vodka mennyisége összesen: 18 cl)

A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számítunk fel!

Kóstolómenü magyar halainkból

A kulináris élvezetek szerelmeseinek ajánljuk magyar halfarmunkról érkező édesvízi halaink, kaviárjaink legjavát bemutató kóstolómenünket, melyet a fogásokhoz gondosan válogatott borpárosítással is kérhet.

Osetra malossol kaviár (10 gr)
Dom Pérignon 2006 (Champagne) – 1 dl

Kecsege terrine kacsamájjal és spárgával
Pannonhalmi Apátsági Tramini 2016 (Pannonhalma) – 1,5 dl

Csapósügér medvehagymával, paradicsommal és fehér spárgával
Prager Steinriegl Riesling Federspiel 2015 (Wachau) – 1,5 dl

Karalábéleves pisztránggal, kecskesajttal és
Keta lazacikrával

Tokhal kápia paprikával és gnocchi-val
St. Andrea Pinot Noir 2014 (Eger) – 1,5 dl

Grapefruit desszert
Pelle Pince Zsófia Cuvée 2015 (Tokaj) – 6 cl

 

 

 

A menü ára: 30.000 Ft
A borpárosítás ára: 15.000 Ft

A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számítunk fel!

 

Ünnepi Asztal

Azon vendégeinknek ajánljuk, akik egy jó hangulatú családi, baráti eseményt, vagy céges összejövetelt szeretnének emlékezetessé tenni.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy Ünnepi Asztal kínálatunkat ebéd és vacsoraidőben is 24 órás előrendeléssel tudjuk biztosítani!

Füstölt baszturma korianderes almával,
Lazac gravlax céklával,
Orosz julienne,
Pácolt hering,
Kacsamáj terrine fügével és szarvasgombával,
Vaddisznó hússal töltött pelmenyi,
Keta lazackaviár blinivel,
Házi orosz savanyúságok,
Húsos piráski

Borscs leves

Tokhal kápia paprikával és gnocchi-val

vagy
Klasszikus bélszín Sztroganoff

Oroszkrém torta

A menü ára tartalmazza: 1 üveg Russian Standard Original Vodka – 0.7 l / 4 fő
A menü ára : 14.900 Ft/ fő

A menüsor kiegészíthető Szibériai tokhal malossol kaviárral. (29 900 Ft – 30 gr, vagy 39 900 Ft – 50 gr)
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az Ünnepi Asztal minimum 4 fő esetén rendelhető meg, 24 órás előrendeléssel!

A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számítunk fel!

 

 

A’la carte menü vacsoraidőben

Étlapunk büszkesége a friss tengeri- és saját halfarmunkról érkező édesvízi halkínálatunk, valamint negyed évszázados tradícióval rendelkező orosz fogásaink.

Előételek

Fine De Claire No2 Osztriga /db 1 500 Ft
Ízelítő házilag pácolt és füstölt halainkból 4 500 Ft
Kecsege terrine 4 500 Ft
Kacsamáj mousse cseresznyével 3 900 Ft
Vaddisznóhússal töltött pelmenyi 3 500 Ft

Levesek

Karalábéleves pisztránggal és kecskesajttal 2 500 Ft
Borscs leves 2 500 Ft

Főételek

Tokhal kápia paprikával és gnocchi-val 6 900 Ft
Egészben sült Dover sole 12 900 Ft
Európai kék homár fekete rizzsel 18 900 Ft
Klasszikus „Kijevi” csirkemell 4 900 Ft
Galambmell füstölt kukoricával és zöldborsóval 12 900 Ft
Bélszínsteak „Sztroganoff” 7 900 Ft

Desszertek

Grapefruit desszert 2 500 Ft
Orosz túróhab csokoládéval és málnával 2 500 Ft
„Szirnyiki” sült túródesszert 2 500 Ft
Házi sorbetek 600 Ft/gombóc
 Kézműves sajtválogatás 3 500 Ft

 

 

Első osztályú étterem – Áraink az Áfát tartalmazzák!

Az Euróban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
Tulajdonos-ügyvezető: Molnár Attila
Tulajdonos-séf: Nyíri Szása
Konyhafőnök: Kanász László
Étteremvezető: Barta Judit
A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számítunk fel!