Menü

Tartalom

Szilveszteri vacsoramenü

 

Welcome drink: Beluga Noble Vodka

 

Amuse Bouche

Champagne Louis Roederer Brut Premier Magnum (Champagne) – 1 dl

Zöldség “konfetti” sült szezám fagylalttal

Pannonhalmi Apátsági Sauvignon Blanc 2016 (Pannonhalma) – 1 dl

Homársaláta Imperial kaviárral

Budaházy-Fekete Kúria „Christmann” Hárs 2015 (Tokaj) – 1 dl

Marinált St. Jakab kagyló algával és baconnel

Bott Frigyes Rizling 2014 (Muzsla) – 1 dl

Mangalica fügével és mogyoróval

Vylyan Pinot Noir 2011 (Villány) – 1 dl

Szarvas articsókával és garnélával

Thummerer Egri Bikavér Grand Superior 2012 (Eger) – 1 dl

Vanília “tarte” szarvasgombával és birsalmával

Dobogó 6 puttonyos Aszú 2008 (Tokaj) – 6 cl

 

 A vacsoraest 19 órától kezdődik.

Javasolt viselet: elegáns (smart casual)

A menü ára a sommelier által összeállított italsorral 73.500 Ft/fő, mely tartalmazza az ásványvizet, vagy üdítőitalt és a kávét, illetve az Áfát és a szervizdíjat.

Az asztalfoglalás kizárólag a bankszámlánkra megérkezett teljes összeggel és visszaigazolással érvényes!

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az előleget december 23. utáni lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni! Bármilyen dietetikus kívánságukat, kérjük, jelezzék! Megértésüket köszönjük!

A változtatás jogát fenntartjuk!

A nálunk vacsorázó vendégeket egy ingyenes V.I.P. belépővel ajándékozzuk meg az Oscar American Bar-ba, ahol ingyen welcome drinkkel köszönthetik az új évet és kellemes bár- , illetve disco zene mellett hajnalig tartó partyn vehetnek részt!

KAVIÁRVÁLASZTÉKUNK EBÉD ÉS VACSORAIDŐBEN

MAGYAR HALFARMON NEVELT TOKHALAK IKRÁJÁBÓL KÉSZÜLŐ SZIBÉRIAI TOKHALKAVIÁR, OSETRA KAVIÁR ILLETVE A KURIÓZUMNAK SZÁMÍTÓ KECSEGEKAVIÁR, VALAMINT NEMZETKÖZI, MAGAS MINŐSÉGŰ LAZACIKRA ÉS BELUGAKAVIÁR IS SZEREPEL EGYEDÜLÁLLÓ KÍNÁLATUNKBAN.

 

SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR AMUSE BOUCHE OSZTRIGÁVAL (5 GR) 4 900 FT

KAVIÁRJAINK TRADICIONÁLIS MÓDON FELSZOLGÁLVA KOVÁCSOLTVAS ÁLLVÁNYON, HAGYOMÁNYOS MÓDON FORRÓ BLINIVEL, KÉTFÉLE HAGYMÁVAL, VAJJAL, TOJÁSSAL, OROSZ TEJFÖLLEL.

KAVIÁRKÓSTOLÓ 5 FÉLE KAVIÁRBÓL (50 GR) (PISZTRÁNGIKRA, KETA VADLAZAC IKRA, SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR, OSETRA MALOSSOL KAVIÁR, IMPERIAL KAVIÁR) 29 900 FT
DeLuxe kaviárkóstoló 50 gr (Szibériai tokhal malossol kaviár, Osetra malossol kaviár, Imperial kaviár, Beluga kaviár, Iráni Beluga kaviár) 99 000 FT
KETA VADLAZAC IKRA (30 GR / 50 GR) 6 900 FT / 9 900 FT
SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR) 29 900 FT / 39 900 FT
OSETRA MALOSSOL KAVIÁR (30 GR / 50 GR) 34 900 FT / 49 900 FT
IMPERIAL KAVIÁR ( 30 GR/ 50 GR) 39 900 FT/ 59 900 FT
BELUGA KAVIÁR (10 GR/30 GR) 34 900 FT/ 79 900 FT
IRÁNI BELUGA KAVIÁR (10 GR) 39 900 FT

 

EBÉD

EBÉDMENÜINK

DÉLI BISZTRÓ MENÜ

LEGYEN SZÓ ÜZLETI EBÉDRŐL, VAGY EGY HÉTVÉGI CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELRŐL, 3 FOGÁSOS EBÉDMENÜ KÍNÁLATUNKBAN MINDENKI MEGTALÁLJA A KEDVENCÉT!

 

ELŐÉTELEK

“Orosz” hússaláta
BORSCS LEVES

FŐÉTELEK

KLASSZIKUS “KIJEVI” CSIRKEMELL
FRISS HAL A HALPIACRÓL (+ 2 000 FT)

DESSZERT

“SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓLEPÉNY

 

A 3 FOGÁSOS MENÜ ÁRA: 5.900 FT/ FŐ
A MENÜ TARTALMAZ 0.75 l VIZET

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL!

 

KÓSTOLÓMENÜ MAGYAR HALAINKBÓL

5 FOGÁSOS KÓSTOLÓMENÜNKET MINDAZOKNAK AJÁNLJUK, AKIK SZERETNÉNEK MEGISMERKEDNI MAGYAR HALKÍNÁLATUNKKAL! IGAZI ARANY KAVIÁR ÉLMÉNY!

 

(+ VÁLASZTHATÓ) SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR AMUSE BOUCHE OSZTRIGÁVAL (5 GR) + 4 900 FT
Kecsege terrine kacsamájjal és céklával

Figula Sóskút Olaszrizling 2015 (Csopak) – 1,5 dl

Sültburgonya-leves folyami rákkal
Tokhal répavariációkkall

Villa Tolnay Chardonnay 2015 (Badacsony) – 1,5 dl

Szőkecsokoládé körtével és passiógyümölccsel

Dobogó 6 puttonyos Aszú 2008 (Tokaj) – 6 cl

 

A MENÜ ÁRA: 14 900 FT /FŐ

A SOMMELIER ÁLTAL AJÁNLOTT BORPÁROSÍTÁS: 4 600 FT

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL!

A’LA CARTE MENÜ EBÉDIDŐBEN

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

 

ELŐÉTELEK

FINE DE CLAIRE NO2 OSZTRIGA /DB 1 500 FT
ÍZELÍTŐ HÁZILAG PÁCOLT ÉS FÜSTÖLT HALAINKBÓL 4 500 FT
KECSEGE TERRINE KACSAMÁJJAL ÉS CÉKLÁVAL 4 500 FT
KACSAMÁJ MOUSSE CSERESZNYÉVEL 3 900 FT
VADDISZNÓHÚSSAL TÖLTÖTT PELMENYI 3 500 FT

LEVESEK

SÜLTBURGONYA-LEVES FOLYAMI RÁKKAL 2 500 FT
KLASSZIKUS BORSCS LEVES 2 500 FT

FŐÉTELEK

TOKHAL RÉPAVARIÁCIÓKKAL 6 900 FT
EGÉSZBEN SÜLT DOVER SOLE 12 900 FT
EURÓPAI KÉK HOMÁR FEKETE RIZZSEL 18 900 FT
KLASSZIKUS „KIJEVI” CSIRKEMELL 4 900 FT
GALAMBMELL FÜSTÖLT KUKORICÁVAL ÉS ZÖLDBORSÓVAL 12 900 FT
BÉLSZÍNSTEAK „SZTROGANOFF” 7 900 FT

DESSZERTEK

SZŐKECSOKOLÁDÉ KÖRTÉVEL ÉS PASSIÓGYÜMÖLCCSEL 2 500 FT
Csokoládé desszert balzsamecetes fügével 2 500 FT
„SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓDESSZERT 2 500 FT
HÁZI SORBETEK 600 FT/GOMBÓC
 KÉZMŰVES SAJTVÁLOGATÁS 3 500 FT

 

TASTING MENÜ FELDOBOX KUPONNAL RENDELKEZŐ VENDÉGEINK RÉSZÉRE

KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY A FELDOBOX KÁRTYÁKAT KIZÁRÓLAG EBÉDIDŐBEN TUDJÁK FELHASZNÁLNI!

 

AMUSE BOUCHE
“Orosz” hússaláta
SÜLTBURGONYA- LEVES
LAZACFILÉ CÁRI RIZZSEL, VAGY KLASSZIKUS KIJEVI CSIRKEMELL
“SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓLEPÉNY

 

 

VACSORA

 

VACSORAMENÜINK

TRADICIONÁLIS MENÜ

MELEG SZÍVVEL AJÁNLJUK VENDÉGEINKNEK A TÖBB MINT 25 ÉVE AZ ÉTLAPON SZEREPLÖ, TRADICIONÁLIS OROSZ ÉTELEINKET KÍNÁLÓ MENÜSORUNKAT, MELYEK AZ ÉVEK SORÁN AZ ÉTTEREMMEL EGYÜTT ALAKULTAK ÁT. VÁLASZTHATJÁK A HOZZÁPÁROSÍTOTT BORSORRAL, VAGY HA EGY AUTENTIKUS OROSZ ÉLMÉNYRE VÁGYNAK, AKÁR VODKAPÁROSÍTÁSSAL IS.

SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁR AMUSE BOUCHE OSZTRIGÁVAL (5 GR)
/VÁLASZTHATÓ/ 4 900 FT-ÉRT

“OROSZ” HÚSSALÁTA

Barnabás Pince Hárslevelű 2013 (Somló)  – 1,5 DL

VADDISZNÓHÚSSAL TÖLTÖTT PELMENYI

Grál Pince Kadarka 2016 (Tolna) – 1,5 dl

BORSCS LEVES

BÉLSZÍNSTEAK  „SZTROGANOFF”

LEVENTE PUSZTAPARLAG KÉKFRANKOS 2013 (MÁTRA) – 1,5 DL

OROSZKRÉM TORTA

Oremus Édes Szamorodni 2013 (Tokaj) – 6 cl

 

A MENÜ ÁRA: 14 900 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ A SOMMELIER ÁLTAL AJÁNLOTT BORPÁROSÍTÁSSAL,
MELYNEK ÁRA: 9 000 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ VODKAKÓSTOLÓVAL IS, MELYNEK ÁRA: 9 000 FT/ FŐ
(A FELSZOLGÁLT VODKA MENNYISÉGE ÖSSZESEN: 18 CL)

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL!

 

KÓSTOLÓMENÜ MAGYAR HALAINKBÓL

A KULINÁRIS ÉLVEZETEK SZERELMESEINEK AJÁNLJUK MAGYAR HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALAINK, KAVIÁRJAINK LEGJAVÁT BEMUTATÓ KÓSTOLÓMENÜNKET, MELYET A FOGÁSOKHOZ GONDOSAN VÁLOGATOTT BORPÁROSÍTÁSSAL IS KÉRHET.

Osetra KAVIÁR (10 GR)
Pol Roger Winston Churchill 2006 (Champagne)- 1 dl

KECSEGE TERRINE KACSAMÁJJAL ÉS CÉKLÁVAL
Figula Sóskút Olaszrizling 2015 (Csopak) – 1,5 dl

Süllő karfiollal és tormával
Peter Jakob Kühn “Quarzit” Riesling 2016 (Rheingau) – 1,5 dl

Sültburgonya-leves folyami rákkal


TOKHAL RÉPAVARIÁCIÓKKAL
Villa Tolnay Chardonnay (Badacsony) 2015 – 1,5 dl

Szőkecsokoládé körtével és passiógyümölccsel
Dobogó 6 puttonyos Aszú 2008 (Tokaj) – 6 cl

 

 

A MENÜ ÁRA: 30.000 FT/ FŐ
A MENÜ VÁLASZTHATÓ A SOMMELIER ÁLTAL AJÁNLOTT BORPÁROSÍTÁSSAL: 15.000 FT/ FŐ

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL!

 

ÜNNEPI ASZTAL

AZON VENDÉGEINKNEK AJÁNLJUK, AKIK EGY JÓ HANGULATÚ CSALÁDI, BARÁTI ESEMÉNYT, VAGY CÉGES ÖSSZEJÖVETELT SZERETNÉNEK EMLÉKEZETESSÉ TENNI. KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY A TRADICIONÁLIS OROSZ SZERVIZT JELENÍTI MEG, MISZERINT EGY IDŐBEN KERÜLNEK FEL A HIDEG- ÉS MELEG ELŐÉTELEK (ZAKUSZKIK) AZ ASZTALRA ÉS EGYSZERRE TUDJÁK A VENDÉGEK KÓSTOLGATNI. A FOLYTATÁSBAN EGY KLASSZIKUS BORSCS LEVES ÉS A VÁLASZTHATÓ HALAS VAGY HÚSOS FŐÉTEL TESZI MÉG EMLÉKEZETESEBBÉ AZ ESTÉT, LEZÁRÁSKÉPP PEDIG EGY TORTÁT SZELETELÜNK FEL AZ ASZTALNÁL.

KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY ÜNNEPI ASZTAL KÍNÁLATUNKAT EBÉD ÉS VACSORAIDŐBEN IS MINIMUM 4 FŐ ESETÉN, 24 ÓRÁS ELŐRENDELÉSSEL TUDJUK BIZTOSÍTANI!

A MENÜSOR KIEGÉSZÍTHETŐ SZIBÉRIAI TOKHAL MALOSSOL KAVIÁRRAL. (29 900 FT – 30 GR, VAGY 39 900 FT – 50 GR)

“Orosz” hússaláta,
LAZAC GRAVLAX CÉKLÁVAL,
OROSZ JULIENNE,
PÁCOLT HERING,
KACSAMÁJ MOUSSE CSERESZNYÉVEL,
VADDISZNÓ HÚSSAL TÖLTÖTT PELMENYI,
KETA LAZAC IKRA BLINIVEL,
HÁZI OROSZ SAVANYÚSÁGOK,
HÚSOS PIRÁSKI

BORSCS LEVES

TOKHAL RÉPAVARIÁCIÓKKAL

VAGY
KLASSZIKUS BÉLSZÍN “SZTROGANOFF”

OROSZKRÉM TORTA

A MENÜ ÁRA TARTALMAZ 1 ÜVEG RUSSIAN STANDARD ORIGINAL VODKÁT (0.7 L) 4 FŐNKÉNT
A MENÜ ÁRA : 14.900 FT/ FŐ

A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL!

 

 

A’LA CARTE MENÜ VACSORAIDŐBEN

ÉTLAPUNK BÜSZKESÉGE A FRISS TENGERI- ÉS SAJÁT HALFARMUNKRÓL ÉRKEZŐ ÉDESVÍZI HALKÍNÁLATUNK, VALAMINT NEGYED ÉVSZÁZADOS TRADÍCIÓVAL RENDELKEZŐ OROSZ FOGÁSAINK.

 

ELŐÉTELEK

FINE DE CLAIRE NO2 OSZTRIGA /DB 1 500 FT
ÍZELÍTŐ HÁZILAG PÁCOLT ÉS FÜSTÖLT HALAINKBÓL 4 500 FT
KECSEGE TERRINE KACSAMÁJJAL ÉS CÉKLÁVAL 4 500 FT
KACSAMÁJ MOUSSE CSERESZNYÉVEL 3 900 FT
VADDISZNÓHÚSSAL TÖLTÖTT PELMENYI 3 500 FT

LEVESEK

SÜLTBURGONYA-LEVES FOLYAMI RÁKKAL 2 500 FT
KLASSZIKUS BORSCS LEVES 2 500 FT

FŐÉTELEK

TOKHAL RÉPAVARIÁCIÓKKAL 6 900 FT
EGÉSZBEN SÜLT DOVER SOLE 12 900 FT
EURÓPAI KÉK HOMÁR FEKETE RIZZSEL 18 900 FT
KLASSZIKUS „KIJEVI” CSIRKEMELL 4 900 FT
GALAMBMELL FÜSTÖLT KUKORICÁVAL ÉS ZÖLDBORSÓVAL 12 900 FT
BÉLSZÍNSTEAK „SZTROGANOFF” 7 900 FT

DESSZERTEK

Szőkecsokoládé körtével és passiógyümölccsel 2 500 FT
Csokoládé desszert balzsamecetes fügével 2 500 FT
„SZIRNYIKI” SÜLT TÚRÓDESSZERT 2 500 FT
HÁZI SORBETEK 600 FT/GOMBÓC
 KÉZMŰVES SAJTVÁLOGATÁS 3 500 FT

 

 

ELSŐ OSZTÁLYÚ ÉTTEREM – ÁRAINK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK!

TULAJDONOS-ÜGYVEZETŐ: MOLNÁR ATTILA
TULAJDONOS-SÉF: NYÍRI SZÁSA
KONYHAFŐNÖK: KANÁSZ LÁSZLÓ
ÉTTEREMVEZETŐ: BARTA JUDIT
A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL!