Hírek

Ünnepi nyitva tartás

Kedves Vendégeink!
A Karácsonyt mi is a szeretteinkkel töltjük, de december 27-től újra várjuk Önöket! 🎄

Bollinger R.D. Champagne vacsora

Nagy örömünkre szolgált, hogy megrendezhettük első Bollinger R.D. Champagne vacsoránkat! Kanász László Head Chef ismét felejthetetlen ételpárosításokkal készült at egyes tételekhez.

Köszönjük minden kedves vendégünknek az emlékezetes estét!

Új kerámiák

Új kerámiáink egyenesen a kemencéből! Alig várjuk, hogy használhassuk őket! Köszönjük Ruzicska Tünde!

Gourmet Fesztivál 2018.

Idén is részt vettünk a Gourmet Fesztiválon, melynek idei témája a gombóc és a nekünk oly kedves kaviár volt! Kaviárszakértőnk, Szalay Edina és tulajdonos- executive séfünk, Nyíri Szása a nagyszínpadon tartott előadást a kaviárokról!

Standunknál pedig megkóstolhatták séfünk, Kanász László Volga-menti halgombócát és a “Velőscsontot” Imperial kaviárral

A 3 napos rendezvényt nagy sikerrel zártuk! Jövőre ugyanitt!

Dom Pérignon Champagne vacsora 2018.04.05.

Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy megrendezhettük Magyarország első Dom Pérignon Champagne vacsoráját az Arany Kaviár Étteremben. Nagy sikert arattak Kanász László séf ételpárosításai és Ted Lelekas (Dom Pérignon márkanagykövet), Márkus György (nemzetközi champagne szakértő), valamint Tom Stevenson (Master of wine) előadásai.
Köszönjük mindenkinek! Reméljük, a képek visszaadják az este hangulatát!

Michelin Guide Main Cities of Europe Díjátadó Gála 2018.03.26.

Nagyon nagy örömünkre szolgált, hogy részt vehettünk a 2018-as MICHELIN Main Cities of Europe díjátadó gálán, illetve az azt megelőző eseményeken.

Magyar Sommelier Bajnokság 2018.03.04.

Sommelier-nk, Tüü Péter a második helyen végzett a Magyar Sommelier Bajnokságon! 3 különdíjat is bezsebelt: a legjobb idegennyelvű prezentáció, a legelegánsabb felszolgálási mód és a legjobb hibás borlap felismerés díját! Gratulálunk minden versenyzőnek!!!

Russian Standard vodka vacsora 2018.02.28.

Télbúcsúztató vodka-vacsorát tartottunk február 28-án, melyen Tatiana Petrakova, a Russian Standard márka-nagykövete mutatta be a vodka-család mindegyik tagját, köztük a Magyarországon nálunk debütáló, új köntösbe öltözött Platinum-ot is!

Séfünk, Kanász László fogásai kísérték végig a vacsoraestet!